lauantaina, elokuuta 06, 2011

kesän loppu

Kesäloman viimeisiä päiviä vietellään. Tänään oli viimeinen työpäivä - tuskallinen sellainen. Huomenna taidetaankin suunnata kohti Rovaniemeä ja keskiviikkona alkaakin koulu. Hassua miten nopeeta tää kesä onki menny. Olis mukava joskus vaan olla koko kesä tekemättä mitään. Ehkä joskus sekin päivä koittaa.

Pakkailin tänään tavaroita matkalaukkuIHIN. Mulla on siis nyt ainakin 2 isoa matkalaukkua täynnä, jotka on n. metrin korkusia. Aivan tuskallista hommaa ja se purkaminen vasta tuskallista onki. Mulla saattaa monesti lojua monta viikkoa laukku levällään lattialla ja sielä tongin vaatteita, ku en jaksa laittaa niitä kaappiin. Laiska mikä laiska sellasissa asioissa, joista ei tykkää.

Tää kesä on jotenki ollu tosi turhauttava. Kaikki on menny vaan ohi nopeasti ja tuntuu etten kerenny nauttia ollenkaan mistään tai viettää tarpeeksi aikaa kavereiden, perheen ja Janin kanssa täällä. En edes päässy käymään paljon missään. Ainut reissu oli oikeestaan viikonlopuksi Virroille Janin kaverin häihin :) Niistäkään en oo saanu kuvia laitettua koneelle vieläkään, vaikka siitä on jo 2 viikkoa. Mulla painaa stressikin jo päälle kouluhommista, ku oon ottanu ammattikorkeasta aivan liikaa opintoja :/ 

Mutta kaikestahan selvitään ja vielä kunnialla :) Myöhemmin osaa sitten ehkä kiittää itteään tästä uurastuksesta! Ja uudella ulkoasulla mennään kohti syksyä :)

Mirka

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Mulla on vähän samat fiilikset: kesä on menny ihan hirveetä kyytiä eikä tässä oo ehtiny tekemään oikeen mitään muuta ku töitä... :D Mutta ihana, kun tähänki kaupunkiin alkaa taas tulla IHMISIÄ! :D

Mirka kirjoitti...

Niimpä :) On se mukavaa taas palata sinne, vaikka en paikasta niin tykkääkään, mutta ihmisistä kyllä<3

Heidi kirjoitti...

"Mulla on siis nyt ainakin 2 isoa matkalaukkua täynnä, jotka on n. metrin korkusia. Aivan tuskallista hommaa ja se purkaminen vasta tuskallista onki. Mulla saattaa monesti lojua monta viikkoa laukku levällään lattialla ja sielä tongin vaatteita, ku en jaksa laittaa niitä kaappiin. Laiska mikä laiska sellasissa asioissa, joista ei tykkää."
-----> Täällä on aina ihan sama ongelma :D SE matkalaukku purkaantuu lopullsisesti siinä vaiheessa kun on uuden reissun aika..ooops!


"Tää kesä on jotenki ollu tosi turhauttava. Kaikki on menny vaan ohi nopeasti ja tuntuu etten kerenny nauttia ollenkaan mistään tai viettää tarpeeksi aikaa kavereiden ja perheen kanssa täällä."
---> Mustaki on tuntunu ihan samalta. :/ aika meni vain töissä ja vapaapäivät oli aina sateisia! ihan mälsää. :( pikkuriikkisen lomat ehdin viettää mutta se meni k päivässä. :( höh höh.

Mutta mutta! Ny-ny-ny-NYT on erinomainen ulkoasu ja profiilikuva tuosa bannerissa tyttönen! :) sinua on ollu ikävä täällä blogin puolella :) toivottavasti syksyn päällä tulee kivoja juttua; eli jatka samaan malliin :) Joku video pätkä vois olla kiva jossa sie olet :)

Mirka kirjoitti...

Mää niin vierastan niitä videojuttuja ku oon niin hölmö aina niissä :D musta on aina vaan jotaki sekoilu videoita :D