tiistaina, maaliskuuta 16, 2010

sun shines

Hiihtolomalla muistaakseni perjantaina käytiin joen jäällä lenkillä 2 tuntia koirien kanssa :) Koirat veti Oskua välillä ja Osku kaatu varmaan sata kertaa. Se ei haitannu menoa kyllä yhtään :D Oli niin ihana sää, ettei parempaa ois voinu toivoa! Jää oli joistain kohista vähän sulannu ja vettä oli noussu pintaan, mutta kierrettiin ne kohdat. Tässä kuvia, ku kamera kerta mukaan tarttu.


Moona ylemmässä kuvassa ja alemmassa pelaan wiitä kovin hehkeenä...


Ku tultiin kotiin, niin paistettiin makkaraa meidän takassa :) Oli hyvää!


Illalla me lähdettiin hakemaan Maijua Himangalta. Paisto aurinko vielä kuuden aikaankin...Toivottavasti kevät tulis pian pian ja vielä nopeempaa kesä!



11 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

tuo on nii ihana kuva kikestä ! <3 (:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia :)
Oi sulla oli päällä noi uudet leggingsit. Kävin tosiaan heti seuraavana päivänä kokeileen ja eihän ne mun päällä näyttänu mun mielestä yhtään hyvältä :D Kokeilin jopa myös niitä beigejä ja ne vielä vähemmän. Nooh, kiva et joillekkin sopii :)
Niin ja se sun beige takki oli alessa joku aika sitten tossa pienemmässä Seppälässa, sampokeskuksessa. Just sillä hetkellä ei ollu lompakko mukana ku olin lenkillä (:D) niin seuraavana päivänä olin innoissaan menossa sitä ostamaan ja arvaa, ne oli LOPPUNU! No ei niitä ollu ku 2 mut voi jee. Yhen päivän aikana. Et usko ku tuijotin monttu auki sitä tyhjää rekkiä...tai oli siinä jotain takkeja mut ei niitä! AAaaa, oli lähellä ettei itku tullu :D Ei voi mitään.

Minni

Mirka kirjoitti...

Maiju: Nii onki :) Sähän voit kopsata sen tosta jos haluat :)

Minni: Eikääää! Vähä huono tuuri! :D Tuo on just niin perus, että huhhuh... Mää niin tykkään noista legginsseistä kyllä :D tekis mieli käydä ostaan ne beigetkin..

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä! :D Sikspä päätinki että ostan kaiken mikä on oikeesti ihanaa heti enkä tosiaan jätä roikkumaan ja sit ne menee :D
Ja nuo legginssit on todellaki aivan ihanat, ne vaan puristi omituisesti mun pohkeista ja ylhäältä oli isot :D Ja pienempää ei voi ottaa ku sit ne ei mene pohkeista jalkaan :D vaikeeta...mutta käy ostamassa, sulle sopii!

Minni

Mirka kirjoitti...

Haha niin se varmaan kannattaa tehdä :D Mulla on tuo sama periaate, mutta siinä menee vaan aika paljon rahaa :D:D:

Anonyymi kirjoitti...

Joo sepäs se :) Jos kiinnostaa niin H&M:llä on nyt kamppanja ja siellä saa takeista ja bleisereistä 10€ alkuperäisestä hinnasta pois! Itse kävin hakemassa farkkutakin jonka alkuperäinen hinta oli 14,95 niin voit kuvitellu sen riemun määrää kun kassatäti ilmoitti loppusummaksi 4,95! Buahahhaa, enpä olis uskonu et loppujen lopuks noin halvalla sen saan ku tarkotus oli kuitenki hankkia samanlainen takki Lindexiltä hintaan 49,95! huh, eli tässä tapauksessa kannatti odottaa :)

Niin ja jos kiinnostaa niin perjantaina sampokeskus viettää 20 vuotis synttäreitä ja paikalla on myös miss suomi Viivi Pumpanen (LoL).
että jos kiinnostaa niin sinne tekemään löytöjä...siis jos siellä on tarjouksia tai jotain :D

Minni

Mirka kirjoitti...

hei vitsi! kiitti tiedosta :D pitää kyllä käydä tuolla hennesillä! ja mä en taida kyllä perjantaina keretä mihkääääääääääää :(((

Anonyymi kirjoitti...

ole hyvä! :D Voi että :( No kyllähän noita alennuksia tulee muulloinkin :D

Minni

äiskä ja oskari kirjoitti...

Ei tullut mun viesti näköjään perille, ku kirjoittelin aamupäivllä :D Niin tuossa sun viimeisessä kuvassa näkyy et nappi on irti. Onko nappi tallessa vai hukassa :D En jaksa nyt kirjoittaa niin pitkästi ku pitää mennä nukkumaan tuon pikku jätkän kanssa....

Maiju kirjoitti...

nose kuva on kamerasaki nii voin ottaa sen sieltä(:

Mirka kirjoitti...

äiskä ja osku: Se nappi on hukassa :D Se on tippunu johonki...

Maiju: Aattelin et tosta ois helppo vaan ottaa se :D