tiistaina, kesäkuuta 05, 2012

kalajoella

Viikonloppu takana :) Perjantaina kävin aamulla tosiaan meikkaamassa kuvassa näkyvän A:n, kun hän valmistui. Tarkempia kuvia en juurikaan ottanut, jotenka en niitä viitsi edes julkaista. Kuvassa oleva meikkikin on mun tekemä kyllä. Lauantaina aamulla heräsin klo. 5 aamulla ja kävin meikkaamassa kaverini E:n, kun se sai valkolakin päähänsä :) Siitäkään ei oo kuvaa.. (hyvä minä!) 

Lauantaina tosiaan sitten iltapäivällä Jani nakkasi mut Kalajoelle ja mentiin juhlimaan A:n valmistumista mökille. Ei menty baariin tai mihinkään oltiin vaan mökillä ja hienoin tuotos koko viikonlopulta on tuo kuva, jossa A on todella kaunis ja minä hirveä läskipää. Verratkaa nyt hei haha :D Oli kuitenki mukavaa ja meninki sitte sunnuntaina A:n, hänen serkun ja Jennin kans Ykaan syömään ja ootettiin, että Jennin juna lähtee kohti Helsinkiä :) Sitte suuntana oli Oulainen ja kultsin kainalo. Eilinen oltiin Oulaisissa ja tultiin sitte myöhään illalla tänne Alavieskaan. 

Nyt lähen kohta tekemään juhannusmorsiamelle ripset ja koemeikin ja hänen kaverille myös ripset :) Pitkä päivä siis tiedossa, mutta ei haittaa. Jani hengaa Oskun sanojen mukaan sen kans ja he käy ostamassa Angry Birds limppaa :D Jeps! Mutta kuuluillaas myöhemmin!

Ei kommentteja: