keskiviikkona, maaliskuuta 13, 2013

Pyykinpesukone

 
Meidän pyykinpesukone on rikki.. Maailman ärsyttävintä. Huomenna on tulossa korjaaja, joka on joku Saaran tuttu. Toivottavasti sen saa heti kuntoon ja se alkaa toimimaan ku unelma eikä tarvis ostaa uutta. Pieni lisäys vielä, että meidän talossa ei oo pesutupaa, joten pakko olla oma kone.. tai sitte pitää viedä jonnekki pesulaan noita "isompia" pyykkejä.. Oon pessy jonku verran käsin ja lingonnu sitte koneella, ku se sentään toimii. On se vaan tärkeä kapine tuo pyykinpesukone.

Kävin maanantaina hiihtämässä. Oli ihana aurinkoinen ilma ja jonku verran pakkasta, mutta lumi oli yöpakkasista johtuen tosi nahkeaa eikä kyllä suksi luistanu. En sitte viittiny hiihtää, ku noin tunnin. Ihan hyvä sekin :) Koulussa meillä on ollu lähinnä asiakaspalvelua. Tuntuu, että melkeen kaikki tunnit on vaan asiakaspalvelua :D Ei enää ku ens viikko nii sitte ei oo juuri yhtään enää koulua! Jippiiiii! Tänään mulla ei tosiaan ollu koulua ja käytiin Ä:n 4-vuotis synttäreillä :) Ostettiin lahjaksi valomiekkaa yms. Niin helppoa ostaa vielä ton ikäselle pojalle lahjoja. Huomenna meillä on koulussa aamulla kylpylähoitoja ja iltapäivällä omat asiakkaat intialaiseen päähierontaan. 

Perjantaina onkin vaan asiakaspalvelua taas ja sitten nokka kohti Pohjanmaata ja jääkiekkohommia ja ripsihommia ja näkee sukulaisia ja ja.. :) Kaikkea mukavaaa! En malta odottaa. -Mirka

Ei kommentteja: