keskiviikkona, syyskuuta 25, 2013

Hellouuu



Aattelimpas kirjotella vähän kuulumisia, kun ei oo pitkään aikaan tullu kirjoteltua :) Täällä menee ihan hyvin, joskin nyt on ollu vähä epäonnea matkassa.. Sunnuntaina lähettiin Rovaniemelle Pohjanmaalta, oli huono keli ja sato vettä. Valittiin tietenkin reitiksi tie, jossa ei paljo katuvaloja saati mitään huoltoasemia sun muuta ole. Yhtäkkiä alko autossa sisällä vilkkuileen valoja, pyyhkijät alko hijastuun, ajovalot himmeni... Sitte laitettiin kaikki, mitkä vie virtaa minimiin. Päästiin nipinnapin meidän kämpän pihaan ennenku virta loppu :D Oli tosi kivaa siellä keskellä mustaa metsää vesisateessa ajella ja toivoa, että päästäis perille :D No auto on saatu nyt kuntoon minun kaverin ansiosta ja siellä oli onneksi vaan yks johto menny poikki.. 

Nyt oon tullu myös flunssaan ja kaikista inhottavinta on tää kurkkukipu. Tärkein varuste (sinkin, vitamiinien, nenäsumutteen, buranan, appelsiinien, teen ja Strepsilssien lisäksi) on ollu tuo jättimäinen huivi, joka lämmittää kivasti. Ostin tän heti ku näitä tuli, ku viime vuonna mun kaverilla oli samantyylinen ja himoitsin sitä koko viime talven, mutten löytäny niitä enää mistään.. Huono puoli tässä vaan on se, että huomasin kaupungilla kävelessäni joka toisella samanlaisen :D nooh, kunhan on lämmin!

Ollaan tänä viikonloppuna Rovaniemellä ja pitäiski keksiä jotakin kivaa tekemistä. Ajateltiin ehkä käydä leffassa ja vois käydä syömässä ja varmaan kattomassa jotain pelejä.. En tiedä viittiikö lähteä juhlimaan, kun on kipeä. Ainiin, löin eilen pääni hyllyn kulmaan ja nyt sattuu päähänkin >:( ja sitte kaupungilla ollessa unohdettiin laittaa parkkikiekko ja napsahti sakko.. Tänään ei siis oo kauheen hyvä päivä. -Mirka

Ei kommentteja: