tiistaina, marraskuuta 26, 2013

Mitä kuuluu, kukkuluuruu

Kaulahuivissa on paras paikka nukkua
Paras lelu: Herra Oranki
Kävimpä eräs lauantai hamppipäivystyksessä ja sinne jäi hammas!
Lenkkeilyharkkaa, raasuli ei vaan ite jaksa kävellä kovin pitkästi
Ihana pakkaspäivä Rollossa
Karvalakkimallin boolit Jennin kans
Sulo ja Coco ystävystyy pikkuhiljaa
Punahuuli ja hirmu piilossaan
Tälleen on kuiten paras nukkua
 
 Täällä ei paljo muuta kuulu ku koiran sisäsiistiksi opettelemista :D No ehkä vähän myös leikkimistä ja totuttelua muihin koiriin ja ihmisiin :) Viime viikolla oli oikeen kaunistautumisviikko, kun kävin aromahieronnassa, ripsihuollossa, tein itelle uudet kynnet ja värjäsin hiukset! Viikonloppu oltiinkin Pohjanmaalla, kun Janin isä täytti 50v ja Jenni ja hänen miekkonen oli kans käymässä siellä. Tehtiin Jennin kans lauantaina pikakasvohoidotkin :) Oltiin vielä Alavieskassa yks yö ja tultiin vasta eilen Rovaniemelle. Oli kiva, ku ei tarvinu ajaa sunnuntaina myöhään pimeässä. Antibioottikuurikin loppui tuon hampaan takia ja tän viikon suunnitelmana onki työstää liiketoimintasuunnitelmaa ja lähteä loppuviikosta takasin Pohjanmaalle! Tiedossa onki tosi kiva viikonloppu, kun meillä on lapsuudenystävien pikkujoulut :) Pitäis vaan löytää jotku kivat vaatteet? -Mirka

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEippa! Sulla on kiva blogi, josta saa hyviä vinkkejä :) Joten nyt aattelin ehdottaa postaustoivetta: Eli oon vähä yli 20w likka ja haluaisin tietää mitä tällaisen likan päivittäiseen ja viikottaiseen ihonhoitoon pitäisi kuulua? En tiedä ookko jo postannu aiheesta, mut aattelin ehdottaa :)

Mirka kirjoitti...

Moi Anonyymi!

Kiitos kivasta kommentista :) Oon tehnyt jonkin verran kasvojen hoitamisesta postauksia ja ne löytyy kaikki tän linkin alta:

http://mirrrrka.blogspot.fi/search/label/kasvojenhoito

En tarkemmin tietenkään tiedä Sun ihosta, kun ihotyyppejäki on monenlaisia :) mutta yleisesti puhdistustuotteella (geeli, maito, vaahto) joka ilta puhdistus, kasvovedelle pyyhit kasvot (kostutettujen vanulappujen avulla) ja yöksi hoitavampi voide tai öljy. Silmänympäryksille silmänympärysvoide.

Aamulla pyyhkäiset kasvovedellä koko kasvot ja päivävoide nassuun :) Yleensä päivävoide on kevyempi, esim. fluidimainen, ohut voide. Silmänympäryksille silmänympärysvoide.

Viikottain voi kuoria ihon ja laittaa naamion. Jos iho on herkkä, ohut ja punoittaa niin kuori vain kerran kahdessa viikossa kevyesti. Naamioista rasvaselle käy hyvin savinaamiot ja kuivalle tietenkin kosteuttavat. Talvea kohti on tietenki hyvä käyttää kosteuttavia naamioita :)

Toivottavasti oli jotain apua tästä sulle :)