maanantaina, syyskuuta 29, 2014

Volyymiripset

Ajattelin kirjoitella vähä volyymiripsistä teille :) Volyymiripset ovat siis uusia tuulia ripsienpidennysmaailmassa. Niitä on nyt näkynyt kokoajan enemmän ja varsinkin kesällä näyttänyt suosiotansa. Volyymiripsillä ei ole mitään tekemistä ripsitupsujen tai Y- ja W-ripsien kanssa. Niillä on ihan omanlainen asennustapa ja niihin käytetään vain volyymiripsille tarkoitettuja ripsikuituja. Ne kuidut ovat niin kevyitä, että niitä pystytään laittamaan 2-6 kuitua yhteen omaan ripseen :)
Ensimmäinen kysymys on aina, että mitä eroa näillä on klassisiin ripsiin. No KAIKKI! Volyymiripset ovat paljon kevyemmät, ne ei tunnu ripsissä. Niitä voidaan laittaa jopa 6 kuitua yhteen ripseen, että ne vastaisi painoltaan yhtä klassista kuitua. Keveytensä ansiosta ne ovat myös omalle ripselle paljon hellemmät, ja oikeastaan voinkin sanoa, että kaikilla volyymiripsiasiakkailla omat ripset ovat todella hyvässä kunnossa. Edellyttäen tietenkin, että ripset ovat oikein asennettu :) Volyymiripset ei myöskään mitenkään paina tai roiku ja kestävät vähän enemmän rasitusta. 

Tietysti klassisilla ripsilläkin saadaan näyttävää tulosta enkä mitenkään halua vähätellä sitä tekniikkaa. Klassisten ripsien asiakkaat ainakin minulla on joko sellaisia, jotka haluavat todella luonnollisen lopputuloksen tai heillä on todella paljon omia ripsiä, jolloin heille riittää yksi kuitu per yksi oma ripsi. Klassisten ripsien ensimmäisessä laitossa kestää yleensä noin 1,5H-2H riippuen omien ripsien määrästä. Volyymiripsialoituksessa kestää yleensä sen 2H ellei hiukan enemmänkin.
 Volyymiripset ovat erityisen hyvät sellaisille, joilla omat ripset ovat kärsineet tai heillä ei ole kovin runsaat ripset. Tällöin saadaan lisää tuuheutta volyymeilla ja pystytään tekemään ns. siltoja kolojen peittämiseksi. Ja mikä parasta, se ei vahingoita omia ripsiä!!! Yleensä vahingoittuneet ripset ovat jo seuraavalla tai toisella huoltokerralla kasvaneet takaisin ja saadaan vieläkin tuuheammat ripset.

Volyymiripset ovat luonnollisesti myös hyvät heille, jotka haluavat näyttävyyttä lisää ripsiinsä. Volyymiripsissä on käytössä ihan samat kaarevuudet ja pituudet kuin klassisissakin - ne ovat vain kevyemmät. Volyymit mahdollistavat myös sen, että kuitujen pituutta voidaan vähän lisätä vahingoittamatta omia ripsiä, koska kuitujen painoon voidaan vaikuttaa niiden määrällä yhdessä omassa ripsessä. 

Tietenkin pysyvyys on parempi, mitä lyhyempi ripsikuitu on. Joten, ripsiä laittaessa kannattaa aina miettiä sitä, että jos haluaa todella tuuheat ja näyttävät ripset, niin onko valmis sitten käymään useammin huoltamassa niitä? Volyymiripsissä toki pitkilläkin, joissa pisimmät ovat 12-15mm ripsiä, huoltovälit liikkuu siellä 3-4viikon kieppeillä, mutta todella harva pystyy pitämään pitempää väliä. Lyhyemmät, omille ripsille soveltuvat volyymiripset pysyvät hyvinä jopa 4 viikkoa. Suurin osa omista volyymiasiakkaistani käy 3-5 viikon huolloissa. Muutamia on, jotka käyvät 6-7 viikon huollossa. Kukaan ei käy säännöllisesti alle 3viikon huollossa (lukuunottamatta joitakin satunnaisia "pikahuoltoja" esim. juhlien vuoksi).     
Sitten päästään tietenkin siihen asiaan mistä asiakkaat ovat hyvin kiinnostuneita - hinta. Volyymiripsien ensimmäisen laittokerran hinnat vaihtelevat keskimäärin aika hyvin 100-140€ välillä. Minulla hinta on 120€. Huoltohinnat keskimäärin taas 55-90€ välillä. Omat huoltohintani ovat alle 3vk tai tasan 60€ ja yli 3vk 70€. Klassisten huollot ovat 10€ halvemmat. 

Monet ajattelevat heti, että otan klassiset kun ne ovat halvemmat, ajattelematta pitemmälle. Klassisten huoltoväli on yleensä lyhyempi kuin volyymiripsien. Tämä johtuu siitä, että volyymiripset ovat kevyemmät ja muodostettu viuhkoihin - keveyden ansiosta ne pysyvät oman ripsen matkassa pitempään ja kun ne ovat viuhkoissa, ne muodostavat tasaisemman ripsirivistön vaikka välistä lähteenkin ripsiä.

Toivottavasti saitte tästä jotain irti, vastailen mielelläni kysymyksiin volyymi/klassisista ripsistä ja tietenkin muuhunkin ripsienpidennyksiin liittyvästä :)


Tästä linkistä pääsette Facebook-sivuilleni, jossa on enemmän kuvia ripsistä!

-Mirka   

Ei kommentteja: