keskiviikkona, helmikuuta 09, 2011

mun boheemiletti

Niin siitä letistä, jonka jo malttamattomana esittelin webkameralla :D Oli niin siistii, ku onnistu hyvin. Taisin lukea näistä leteistä jostain lehdestä. Olisikohan ollu trendi? En muista.. :D Tässä on sata kuvaa, ku mä en osannu päättää mitkä olis hyviä. Katelkaa nyt joka kulmasta mun lärviä! 

Me tehdään tällä hetkellä ruokaa. Mulla on ollu tänään ihan hullu urheilupäivä! Aamulla meillä oli raaka-aine oppia 1,5 tuntia, sitte kuminauhavenyttelyä ja pieni kuntopiiri 1 tunti.. Sitte hikisenä laittautuun ja valmistautuun, koska oli asiakaspalvelua :D Meitsi oli kassana/pesuhuonejärkkänä. Yksin. Ei pikkasen ollu kiire vastata puhelimeen, antaa aikoja, ottaa maksuja vastaan ja sitten ku meidän esittelijät lähti niin jouduin esitteleen myös siinä samalla meidän perustutkintoa...Voitte kuvitella ku yhesti tää kaikki tapahtu yhtä aikaa. No sitte kävelin koulusta kotiin sen 5km, koska Saara ja Sanna lähti yrittäjyyskouluun kahdelta ja meillä loppu koulu neljältä.. Kerkesin istahtaa vähä sohvalle ja vetästä protskupatukan, 3 juustoviipaletta, mehua ja yhden mariekeksin ja lähin Saaran kans Zumbaan salille! Tulin kotiin jonku aikaa sitten..

Tänään postista kolahti myös kirje, jossa luki, että mut on hyväksytty takaisin Rovaniemen ammattikorkeakouluun! Jippii :)

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

neljänneksi viimeinen kuva! <3

Mirka kirjoitti...

<3

Neiti P. kirjoitti...

Tervetuloa takasin. <3 Johan sua on ootettuki!

Mirka kirjoitti...

hehe tack så mycket!

Anonyymi kirjoitti...

Miks meet takaisin AMK? eix se kauneudenhoitoala oo ku sulle luotu? :)