keskiviikkona, elokuuta 08, 2012

hit me baby one more time

Eka koulupäivä takana ja samanlaista siellä oli ku ennenkin.. Eilen purettiin autoa niin tuli ainaki 15 muovikassia + matkalaukut. Oli vähä auto täynnä :) Mutta nyt on mukava olla kämpillä, ku melkeen kaikki on jo järjestykesessä ja jääkaapissa on ruokaa. Tänään koulussa me vaan juteltiin tulevasta vuodesta ja sen jälkeen laitettiin luokka kuntoon. Huomenna meillä on aamulla teoriaa ja iltapäivästä tehdään kasvohoidot + valinnainen hoito. Ihan mukavaa, niin pääsee heti rentoutuun. Mää varmaan otan kasvohoidon ja jalkahoidon :) On se taas jännää olla täällä Rovaniemellä, ku ympärillä ei oo niin paljon hälinää entä kotona - toisaalta kivaa, mutta toisaalta inhottavaa. 

Seuraava syksy vaikuttaa aika hemmetin tiukalta, koska meillä on melkeempä joka päivä kosmetologikoulussa 8-15.45 + jotain iltoja ja sitte ammattikorkean puolelta oon valinnu 30op syksylle.. (Eli ihan normaali määrä, vaikka olisin pelkästään amk:ssa) En muistanu tosiaan, että meillä onki nyt kosmetologikoulusta joka päivä koulua eikä enää vaan ke-pe.. 

Mut amk-harjottelu on nyt suoritettu kesällä ja se on nyt pois alta heti sen jälkeen ku oon kirjottanu siitä raportin :) Kosmetologipuolen harjottelu on joulun molemmin puolin. Mää en niin tykkää hoitolapuolesta vaan enemmän myyntihommista, joten luultavasti aion tehdä niin, että oon 3vk hoitolassa ja 4vk myyntihommissa, jos vaan löydän sellaset paikat! 

No mutta toivottavasti kerkeen nyt tännekin kirjotella enemmän, ku pääsee arkeen kiinni :) Tää on kuitenki kanava, jota monet mun tutut kuulumisten takia lukee. Tietysti unohtamatta muitakin ihania lukijoita :) 

Mirka

P.s joku kysy millä noita kuvia on otettu niin Iphonella! Mulla kävi sellanen juttu, että vahingossa poistin sen kommentin, mutta luin sen kyllä :)

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

heeei! ootko viikonloppuna menossa Simeileen? :)

Mirka kirjoitti...

En oikeen oo varma :) houkuttas kyllä! sä vissii meet?

Anna kirjoitti...

Oi vähänkö kaunis uus banneri! :) Mulla kiinnostais hirveästi nuo kosmetologiopinnot, mutta kun on asuntolainat ja kaikki niin ei ois oikeen varaa lähteä enää opiskelemaan (ja jättää päivätyötä..).. Teet ilmeisesti kahta tutkintoa yhtäaikaa nyt? Hattua nostan kyllä! :)

Mirka kirjoitti...

Kiitos :) Nykyään täällä on siirrytty sellasee ohjelmaan, että aiemmin tutkinnon suorittaneet voi suorittaa nopeemmin eli 2 vuodessa ton tutkinnon! Meillähän on se 3v..... Ei muutako neuvotteleen pankin kanssa ja kouluun!

Jep, "teen" kahta tutkintoa :) jos jaksan tota amk:ta tän lisäks tänä vuonna :D