maanantaina, elokuuta 13, 2012

jutskia :)

Oompas unohtanu julkasta näitä kuvia :) Rakas serkkuni Riku a.k.a Richardson valmistui kesän alussa merkonomiksi ja sitä käytiin tietysti juhlistamassa ja käytiin ottamassa Riksulle sitte kiitoskuvia joella :) Tossa keskimmäisessä kuvassa ihana siskoni Monde, joka muuten muutama viikko taaksepäin voitti SM- kultaa ampumajuoksussa :) 
 Ja sitte vielä vimppana kuva meidän koirista. Vasemmalla on Piina, ku sillä oli vielä vaavit masussa ja oikeella sitte Kiara, joka oottaa nyt koiravauvoja. Kikkellä on vielä vähä matkaa Piinan massuun, ku Piina on tossa aika viimesillään :D Kikken pennut syntyy loppukuusta! :) Kuva pikkusiskoltani Maijulta.
 Uusi kouluviikko taas aluillaan. Tänään alettiin harjottelemaan LPG- hoitoa :) Eli se on sellanen laite, jolla kudoksia muokataan motorisoitujen rullien ja imun avulla.. Tosi tehokas laite! (kuvia voi kattoa vaikka lpg results hakusanalla) Keskiviikkona Jani lähtee vaeltaan, joten taas on maailman inhottavinta, ku jään yksin :( Mutta onneksi voin aina mennä Saaralle ja hoitaan Ä:tä ja minimiestä! Ripsetki pitäis laittaa kuosiin. Onhan tässä hommaa. Perjantaina lähetään sitten Pohjanmaalle. Nyt aletaan tekemään ruokaa ja kattomaan Breaking Badia, ku siinä on alkanu uus kausi!! -Mirka

Ei kommentteja: