perjantaina, marraskuuta 23, 2012

Syksy tuli, talvi tuli, lumi suli ja syksy tuli uudestaan

Niinhän siinä kävi, että taas on synkkää ja pimeää. Vaikka hetkellisesti olikin jo talvi sää - ainakin Rollossa. Itse asiassa, kun tuo kuva on otettu, niin oltiin just tultu Pohjanmaalta, jossa ei ollu yhtään lunta. Kiva ylläri oli, ku tultiin Rolloon, nii oli aivan tajuna lunta.. No eipä ole enää. Ens viikolla on taas mahtavat kelit, ku pukkaa pakkasta. Luvattu yli -10 Rolloon. Se on sellanen juttu, että auton ovet ei muuten aukea :D taikatemppu taas miten saa ittensä autoon.

Ollaan aika ahkerasti käyty nyt Pohjanmaalla, mutta nyt on ollu 2 viikontauko ja tänään sitte tultiin tänne. Vitsi, että tykkään aina tulla tänne. Tää on oikeesti koti. Ennen sitä halusi hirveesti pois täältä, mutta sitte ku lähti pois niin haluais takasin. Hassua :) Jani on nyt harkoissa ja huomenna sillä on peli. Sitte illalla meinasin ehkä riipasta jopa juhlimaan! Se on jo aikamoista, koska edellisestä kerrasta on 4,5 kuukautta 8) niin... Sunnuntaina sitten kotikotiin Alavieskaan käymään. Ja sitte suunnaksi Rollo, taas. 

Meillä on koulusta vielä viikko jäljellä ja sitte meillä alkaa harjottelu. Oon ekan harjottelujakson eli joulukuun hoitolassa ja toisen harjottelujakson eli tammikuun myymälässä :) Ihan mukavaa vaihtelua tohon kouluelämään, ku pikkuhiljaa alkaa jo turhauttaan. Meillä on ollu nimittäin samoja hoitoja: aromahierontaa, yritystoimintaa (liiketoimintasuunnitelmaa...) ja asiakaspalvelua viimeset 2 kuukautta ainaki. Harjottelujaksolla me tehdään myös yritystoiminnan näyttö. 

Siinäpä vähä kuulumisia :) Palaillaan! -Mirka

Ei kommentteja: