perjantaina, kesäkuuta 17, 2011

tälleen

Tosi selkeitä kuvia mun ja Paupin reissusta viime viikonloppuna. Tosiaan ku Jani oli siellä Lahdessa, niin oltiin Paupin kans vähä rilluttelemassa Kalajoella :D Tän selkeempiä kuvia ei löydy. Oltiin tällä kertaa sentään aikasemmin kotona, ku klo 6 aamulla. Paupin kans on aina huibbendaalia! Ollaan tunnettu siitä lähtien suunnilleen, ku muutettiin tänne samalle perälle, jossa Paupi asu :)
Huomenna on paras päivä, ku nään Janin! Voi sitä tuskan työpäivää, joka mua odottaa huomenna 13-21. Niin kauan pitää odottaa, että näkee rakkaan.. Ehkä selviän siitä, ehkä. Tänään mun kummityttö kävi täällä, ja se on aivan ihana! Pääsin tänään JO kuudelta töistä. Saatiin muuten uudet työvuorolistat ja kappas, iltaahan sieltä päsähti. Oli sentään muutama aamu onneksi :) Mutta täytyy varmaan hipsiä nukkumaan pikkuhiljaa, ku väsyttää niin älyttömästi. Mun pitäis varmaan miettiä sitä lomaa sitte ennen ku koulu alkaa. Taidan tätä vauhtia kuluttaa itteni loppuun. -Mirka

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jää vaan vähäksi aikaa lomalle... Ja tule käymään Rovaniemel! Kauhee ikävä jo :) -Sanna Wang

Mirka kirjoitti...

En varmaan sillon voi tulla vielä Rolloon, ku Janil on töitä ja mul jatkuu viel työt vähä aikaa ja meil on kämpäs vessaremppa :/ miss u too!

Maria kirjoitti...

Senkin kaunokainen! <3 Täytys koittaa nähdä!

Maria kirjoitti...

Senkin kaunokainen! <3 Täytyis koittaa nähdä!

Mirka kirjoitti...

sanoppa muuta Maria! ja ite oot kaunokainen... ;D