torstaina, kesäkuuta 23, 2011

juhlat

 Tälläselta sitä näytettiin, kun Tintti pääsi ripeille viime sunnuntaina :) Tintti eka kuvassa siis vasemmalla. Ja kuvissa myös toinen serkku S, jota oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Aamulla heräsin kuuden aikoihin. Olin varttia vaille 7 tekemässä Tintille meikkiä ja siitä suorilta menin tekemään yhelle tutulle myös meikin ja hiukset :) Sitte olikin kiire kirkkoon. Oli mukavaa nähdä sukulaisia.

Mulla on edelleenkin töissä suurimmaksi osaksi iltaa. Kuus viikkoa yhteensä on jo ollu iltaa; kolme niistä takana. Onneksi nyt on Juhannus, niin on vähän vapaata. Eikä meillä oo ees mitään suunnitelmia. Huomenna meen vielä töihin kuudeksi aamulla ja pääsen 12 :) Taitaa olla väsyny tyttö, että saa nähä mitä sitä ees jaksaa tehdä..

Jani tuli jo tänään meille, niin pääsee kullan viereen nukkumaan. Maanantaina töiden jälkeen illalla ajoin muuten Oulaisiin, tiistaina oli vapaapäivä ja kävin tekemässä morsiamelle koemeikin ja jalkahoidon ja kaasolle koemeikin. Keskiviikkona menin suoraan töihin Oulaisista :) Huhhuh. Yhtä työntekoa tämä elämä. Kohta on kesäkin ohi, ku puolivälissä mennään... Hyvää jussia! - Mirka

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Mukavaa juhannusta :).

imlacking kirjoitti...

Ihanan värinen (ja mallinen) toi sun mekko :)