sunnuntaina, joulukuuta 30, 2012

joulunaikaa

Jahas siitähän on vierähtänyt taas aikaa, kun viimeks tänne kirjottelin kuulumisia. Täytyypä sitten päivitelä mitä tässä jouluna on tapahtunut. Ei kyllä mitään ihmeellistä, kun ollaan otettu vaan rennosti ja hengailtu suurempia ajattelematta. Tosiaan tultiin Pohjanmaalle jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna ja heti lauantaina olikin mun enon 50v juhlat. Oli kyllä aivan huiput paardit, ku oli serkkujen ja sisaruksien kans juhlimassa :) Boolikulholla tuli käytyä ehkä muutaman kerran... :D Mun pikkusiskon poikaystäväkin täytti just 18 ja oli mukavaa ku seki pääsi mejän mukaan! :) Sunnuntaiksi tultiinkin sitten Oulaisiin ja hengailtiin täällä, kun Jenniki oli kotona.

Jouluaaton aamu vietettiin Oulaisissa Janin kotona. Nukuttiin pitkään, kateltiin lastenohjelmia, syötiin riisipuuroa ja mää kävin Janin äitin kanssa kirkossa. Siinä kun oltiin sitte hengailtu vähän aikaa, niin otettiin nokka kohti Alavieskaa ja mentiin mun kotiin illaksi. Meillä väki oli käyny jo hautuusmaalla, joten sinne en tänä vuonna päässyt. Istuttiinki suoraan ruokapöytään ja äiti oli tehny taas aivan huiput jouluruuat. Käytiin joulusaunassa ja ku kaikki oli käyny, niin tuli joulupukki ja toi lahjoja. Mää sain mm. hierontapöydän, vaatteita, sisustusjuttuja jne. Yhteisenä saatiin mm. sodastream :) Kaikista mukavinta on kuitenki nähdä, ku Osku saa lahjoja ja aukasee niitä innoissaan. Sitten alkoki se legojen kokoaminen jne. 

Joulupäivänä käytiin ensin mun mummulla Alavieskassa syömässä ja sitte suunnattiin Oulaisiin. Täällähän on siis tapana aina mennä pilettämään joulupäivänä. Rovaniemellä mennään ilmeisesti tapaninpäivänä "tapsantansseihin".. mutta täällä tosiaan joulupäivänä :) Jani meni omien kavereiden kans ja mää olin Jennin kanssa. Huollettiin alkuillasta Jennin ripset ja valmistauduttiin, juotiin ja sitte suunnattiin Riialle, missä oli muitakin. Sitte mentiin lopulta baariin ja nähtiin tuttuja. Harmitti vain, kun kaikki ei päässy mukaan tänä vuonna :(

Tapaninpäivänä ei tehtykkään mitään ihmeempiä. Käytiin mun mummulla ja pappalla täällä Oulaisissa ja mentiinkin sitte Alavieskaan. Sitte ollaan oltu siitä lähtien Alavieskassa Osku kans leikkimässä :) Ollaan käyty luisteleen ja Ylivieskassa kierteleen alennusmyyntejä. Mun mielestä oli tosi huonot alennusmyynnit... No kuitennii tänään sitten tultiin Oulaisiin käymään ja luultavasti huomenna mennään takasin Alavieskaan juhlistamaan uutta vuotta! Eli mennään hulluna Oskun kans ampuun raketteja :D Muuta en sitten tiedäkkään :) 

Rovaniemelle ollaan palaamassa viimestään keskiviikkona, kun mulla on torstaina ja perjantaina harjottelua vielä jäljellä. Palataan sitten taas viikonloppuna, kun Janilla on peli :) Meillä on myös 7v päivä 5.1 (samana päivänä ku peli..) Palaillaan!

Mirka

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

saitko sinisen hierontapöydän? En oo varma onko niitä myös mustina. Itellä on ollu nyt neljä vuotta tuo kauniin kauniin sininen pöytä. Sulla onki siinä kiva laittaa ripsiä. :)


Kivaa uutta vuotta <3

Mirka kirjoitti...

Juu sininen on :) tykkään kyllä kovasti siitä :) hyvää uutta vuotta sullekkin <3