tiistaina, tammikuuta 01, 2013

Ihanaa uutta vuotta!

Eiliseltä ei oo ku nämä kuvat phonessa ja loput on järkkärillä, jonka kuvia en muistanu siirtää koneelle.. Tärkeintä kuitenkin, että hyvää uutta vuotta kaikille! Oltiin nöpön kans ja ammuttiin raketteja :) käytiin saunassa ja syötiin hyvin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa. Miten tuollaisen ihon saa kuin sinulla? Seliä ja puhtaan näköinen. Itselläni on kovin arpinen ja epäpuhdas. Osaisitko neuvoa :)

Mirka kirjoitti...

No moikka :)Kuva tietysti hämää, kuten myös meikkikin. Meikillä saa paljon aikaan :) Voin tietysti antaa neuvoja ja oman näkemyksen!

Suosittelen aluksi hakemaan (en tiedä onko sulla) kosmetologilta tai kosmetiikkamyymälästä oikeanlaiset puhdistustuotteet, kuorinnan, voiteet sekä naamion. Mielummin juuri tällaisista paikoista, kun tavallisesta kaupasta tai apteekista. Ovat vaikuttavilta ainesosiltaan tehokkaampia.

Kotihoitona joka aamu ja joka ilta kasvojen puhdistus ja kosteutus. Ensimmäisenä kuukautena iho voi pukata pintaan paljonki epäpuhtauksia, mutta se vaan puskee sieltä kaiken ulos. Käytä vaan säännöllisesti ja kärsivällisesti tuotteita, se palkitsee :) Kuorintaa kerran viikossa, kun sulla on luultavasti seka/rasvanen iho (kuivalle kerran kahdessa viikossa). Kuorinnan jälkeen naamio. Savinaamiot on puhdistavia, mutta jos on pintakuivuutta niin voi käyttää toki kosteuttavaakin. Jos on tulehdusta, niin älä kuori, käytä rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita!

Epäpuhtaalle iholle on myös suositeltavaa kosmetologin puhdistavat hoidot, ja jos tulehduksia ei ole, niin esimerkiksi mikrohionta (se auttaa myös arpiin). Jos epäpuhtauksia ja tulehduksia ihossa on paljon, ollut jo kauanki aikaa ja se vaikuttaa jo itsetuntoonkin, niin suosittelen, että menet ihotautilääkärille. Sieltä saat lääkekuurin, joka ehkä auttaa nopeastikin ongelmaan! :)

Sitten kun epäpuhtauksia ja tulehduksia ei iholle enää ole ja jos arvet on vielä ns. tuoreita, niin kannattaa ottaa laser-hoitoja niihin. Tällasia tekee ihan jotku kosmetologitkin. Kun ne on tuoreita, niin tuloksia saa paljon paremmin :)

Siinä olennaiset! :) Toivottavasti auttoi. Meikillä tietysti saa aikaan hyvällä meikkivoiteella, valoa heijastavilla tuotteilla ja kiinnittämällä huomion kasvoissa esim. silmiin :)

-Mirka