keskiviikkona, heinäkuuta 17, 2013

tähtien kulmakarvoja

Kerta tää kulmakarva-aiheinen postailu herättää niin paljon keskustelua, niin ei muutaku uutta pökkyä pesään! Keräsin tähän noita suurempia tähtösiä ja niitten kulmakarvoja vähän vertailuun - mitä nyt tuolla ihanalla googlella löysin. Toivon, että tää auttaisi edes yhtä ihmistä tajuamaan, että luonnollisuus kulmakarvoissa on cool!

Angelinalla terävät piirretyt kulmat ja toisessa luonnolliset kulmat. Selkeästi huomaa, että katse kiinnittyy vasemmanpuoleisessa kuvassa kulmakarvoihin ja oikeanpuolimmaisessa kokonaisuuteen.. 

 Christinalla vasemmanpuoleisessa kuvassa ohuet viivamaiset piirretyt kulmat ja oikeanpuolimmaisessa luonnolliset kulmat. Nuo viivat vas. kuvassa ei näytä mun mielestä ollenkaan luonnollisilta ja pilaa koko meikin. Oikeanpuolimmaisessa kulmat ei oo liian tummat ja sopii kokonaisuuteen.

Katie Price oli melkein ainoita, joilta löysin näitä palkkikulmakarvoja, joita valitettavasti paljon näkee.. Oikeanpuolimmaisessa kuvassa sama nainen ilman meikkiä, josta näkee, että hän omaa täydelliset kulmakarvat... Kauniimpi ilman meikkiä, vai mitä? 

Lauren on tieten nuorempana innostunut vähä nyppimään liikaakin kulmakarvojaan, niinku vas. puolimmaisesta kuvasta näkee. Nykyään Lauren on erinomainen ehostaja ja kulmakarvatkin on ojennuksessa ja kasvaneet vähän enemmän :)

Lindsaylla menee nykyään vähän huonommin eikä ehostuskaan paljoa auta. Kulmat on sotkuset, liian tummat ja vähän muodottomatkin. Oikealla puolella vanhempi kuva, jossa kulmat ovat jopa vähän luonnontilassaan. Mielummin siis mun mielestä nämä vähä luonnontilassa olevat, koska ovat oikean sävyiset hiuksiin verratessa ja muoto on parempi :)


HYVIÄ KULMAKARVOJA
 
Megan Foxilla on todella huolitellut kulmakarvat. Otin tähän tämän siksi, että tää voisi olla vaihtoehto noille palkkikulmakarvoille. Tummat kulmakarvat voi olla myös luonnollisen näköiset (värjäys!). Tärkein pointti tummissa kulmakarvoissa on tuo alkuosa. Jos siitä on liian terävästi piirretty, niin näyttää vihaselta..

Tämä on tässä sen vuoksi, että usein blondeilla näkee liian tummia kulmakarvoja. Ja heti aluksi vedän tästä sen asian irti, että jos on luonnostaan tummat piirteet kulmissa ja silmissä (niinkuin ystävälläni A:lla Adele-meikissä), niin silloin se on ok, ei sellaiselle ihmisille edes vaaleita osaisi kuvitella :) Tässä viittaan kuitenkin blondeihin, jotka piirtävät tummat kulmat itselleen. Blondeille siis poikkeuksia lukuunottamatta vaaleat kulmat - joko lämmin tai kylmä sävy riippuen hiusten ja ihon sävystä.

Kim Kardashianilla on luonnostaan varmasti todella rehevät kulmakarvat, koska siistittynäkin karvoja on paljon. Tärkeintä tällasissa kulmissa on pitää niistä vaan hyvää huolta, koska karvoja kasvaa varmasti tiheään tahtiin ja ne on tummia :)

 Jessica Alban kulmakarvat on suoranmalliset ja niihin on turhaa edes yrittää alkaa tekemään selvää siipimäistä muotoa, koska kulmista tulisi aivan luonnottoman ohuet. Jos omaa tällaset, niin kunhan pitää siistinä ja tuonne ihan ulkonurkkaan voi yrittää tehdä vähän kulmaa..

Sellaista tähtien kulmakarvoista! Huomasitteko erot tai tunnistitteko samanlaiset kulmakarvat ku itellä?

-Mirka

3 kommenttia:

Lara kirjoitti...

Vitsi tää oli kiva postaus ja herättää ajatuksia! Tottahan joka sana on :) tosiaan itsekin ihailen nimenomaan megan foxin kulmia! Veikkaan että hänen kohdallaan hän ei olisi niin "kaunis" ellei hänet kulmat olisivat noin kivat :)

Ella S kirjoitti...

Hehheheh ihan huippu postaus! Välillä kauhistuttaa ku ihmiset ihan rehellisesti rumentaa itseään nyppimällä/piirtämällä epäimartelevia kulmia..

Kaunis päivä

Mirka kirjoitti...

Hehe kiitti :) aattelin tehdä tällasen, että iha konkreettisesti näkee sen eron :D