lauantaina, joulukuuta 05, 2009

YOjuhlat

Eilen juhlimme siis Jennin ylioppilasjuhlia. Alavieskasta lähdettiin aamulla Janin kanssa kohti Ylivieskaa aamulla seitsemän jälkeen, kun tein Jennille meikin. Vein Jennin sitten serkkunsa käsittelyyn kampaamoon ja itse kävin hoitamassa vähän juoksevia asioita Janin odotellessa kämpillä.




Sitten haettiin kimpsut ja kampsut, kun Jenni oli valmis ja minä meikannut ja lähdettiin kohti Oulaista :) Siellä me juhlittiin koko päivä ja otin Jennistä yo-kuvat ym. ,mutta en halua julkaista niitä täällä ennen kuin Jenni on hyväksynyt niistä tietyt. Ulkona oli kiva kuura, joten tuli tosi kivoja kuvia :) Tässä kuvassa ollaan menossa Oulaisiin:





Täytyhän meidän ottaa musta taas yksi mättökuva...
 
 

Tässä sitten vähän normaalimpana..
 
 


Illalla me lähdettiin tyttöjen kanssa kohti Oulua, oltiin siellä Holiday Innissä yötä ja tänä aamuna tultiin pois Oulaisiin. Jani ja minä lähdettiin sitten suoraa takasin Alavieskaan ja nyt me ollaan täällä :)




En oo nukkunut viime yönä yhtään, koska ahtauduttiin Rimpulan kanssa samaan sänkyyn ja se oli varavuode? Ei tainnut tytöillä paljon leikata, kun muut sai nukkua omissa OIKEISSA sängyissään... No joo, nyt oon siis älyttömän väsynyt ja tekis mieli mennä nukkumaan _vaan_ei_ mun täytyy tehdä ne ylioppilaskuvat ja lisäksi koulutehtävät valmiiksi..ei ehkä kaikkea tänään, mutta pitää alottaa ainakin ! Ei vielä tiedetä Janin kanssa, että mitä tehdään tänään ja mitä huomenna, mutta huomen illalla me ainakin lähdetään takaisin Rovaniemelle :) Vielä n.2 viikkoa siellä, niin alkaa loma! Eli Rollossa jäljellä enää 1 vklp ennen ens vuotta. Huh!




Oskulle tein tollasen uuden pipon ;) Aika kovis...

Mutta nyt rupean tässä puuhailemaan jotain muutakin tälle päivää :) 




2 kommenttia:

rimpuli kirjoitti...

oot ihan sairaan nätti, ja huomasin että meillä on myös yhteisiä tuttuja!:) oon asunu rovaniemellä nimittäin noin 18 vuotta (eli syntymästä asti:D), kunnes nyt oikeastaan tasan vuosi sitten muutin etelään. :) oikein mukavaa joulunodotusta!

Mirka kirjoitti...

Kiitos :) Vau kiva kuulla, et on yhteisiä tuttuja :o Rovaniemi on ihan kiva paikka, mutta kyllä mää kaipaan etelämmäs kuitenkin :D Samoin hyvää joulunodotusta sinnekin!