maanantaina, joulukuuta 21, 2009

Joulu





Aivan ihanaa, kun kohta on joulu. Täällä kotona on jotenkin ihan erilainen tunnelmakin itellä. Sellanen rauhallinen ja rentoutunut. Ei tarvi huolehtia mistään. Siksi päätinkin, että tämän postauksen jälkeen pidän taukoa tämän joulun ajan. Palaillaan sitten joulun jälkeen uudelleen joululahjojen merkeissä! 

Kun me ollaan Janin kanssa kierrelty kauppoja ja et sitty joululahjoja, niin aina jotain lähtee myös itselle mukaan. Juuri edellisenä päivänä, kun lähdettiin tänne pohjanmaalle, me käytiin kaupungilla katselemassa Janille joululahjaa. Jostain kumman syystä, se halusi pipon (,joka maksoi vähän liiankin paljon pipoksi..). Löysin itselleni sitten myös pipon ja se on ollut mulla päässä aina ulkona (joskus sisälläkin) siitä lähtien ku ostin sen. Se on aivan ihana ja söpö...


Ennen kun me kämpiltä lähdettiin, niin mehän tehtiin Janin kanssa kunnon joulusiivous. On mukava sitten loman jälkeen  mennä kämpille, kun siellä on puhdasta. Muuten, meidän patteria käytiin korjaamassa ja se muka alko toimimaan, mutta ainakaan se ei kahteen päivään lämmennyt..(KYLLÄ, se on päällä...) Jani siivotessa mä en aina jaksanu keskittyä siihen ja kuvailin vähä sitä sun tätä:












Eilen me herättiin Janin kanssa aamulla aikasin ja lähdettiin viemään mun pikkusiskoa Moonaa jalkapalloturnaukseen ja siellä menikin koko loppupäivä. Olisin halunnut käydä vähän kiertelemässä kauppoja, mutta oli sunnuntai ja kaikki aukes vasta klo. 12 ja sen jälkeen ei enää oikein keretty. Kotona äiti oli tehny riisipuuroa ja laittanu joulukoristeita. Illalla käytiin mun serkun synttäreillä Himangalla ja luistelemassa! Oli ihana ku Oskulla oli kaikki varusteet päällä ja se silleen "juoksi" niillä vaan, mutta lujaa se meni. Siellä oli sitten myös mun toinen pikkuveli Samu, Maiju, Jani, Minä, Tintti ja Jessika. Nyt ollaan on oltu vaan kotona. Moona on kaverilla yötä ja Maiju makoilee vaan sohvalla, joten Oskun kanssa tässä tulee puuhailtua kaikenlaista. 







Jani katsoo silmääkään räpsäyttämättä peliä..















 



Hyvää joulua kaikille! Syökää hyvin ja varsinkin suklaata!





Ei kommentteja: