lauantaina, maaliskuuta 31, 2012

Käsihoito

Oli vähä ylimääräistä aikaa, niin tein tällasen nopeen käsihoito-ohjeen :) Toivottavasti tykkäätte!

Alkutilanne: kasvaneet ja kuivat kynsinauhat, kuivat kädet , epätasaset kynnet

Ekaksi viila käteen ja viilaamaan kynnet sopivan pituisiksi ja tasaisiksi. Viilalla ei saa hangata edestakaisin, koska se vahingoittaa kynttä :)

Muista myös pyöristää kulmat ja varmista ettei liian teräviä kulmia jää.
Käyn yleensä vielä kynnen liuskottuneet osat bufferilla läpi, että kynnet on siistin näköiset. Jos ei oo, niin voi kevyesti pehmeällä viilalla myös viilata, mutta tosi vähän!
 Sitten nopea kuorinta käsille: n. rkl öljyä kämmenelle ja teelusikka suolaa sekaan. Sitten lavuaarin päälle ja kuorimaan käsiä. Muista pyöritellä kynsinauhat hyvin läpi.
 Puhdista mahdolliset liat kynsien alta appelsiinipuutikulla, jos ei oo niin esim. hammastikulla varovasti :)
 Painele appelsiinipuutikulla kynsinauhoja "alas"
 Jos kynsinauhat ei meinaa irrota, niin kannattaa kylvettää (pehmittää) niitä. Mulla on tollasta CND:n kylpysaippuaa, mutta esim. bliw käy ihan hyvin :)
 Tai sitte voi käyttää ihan kynsinauhavettä kaverina pehmittämään, jos omistaa tällasen. Elikkä tätä kynsinauhoille ja sitten painellaan kynsinauhoja appelsiinipuutikulla "alas". Ja sitte tää pestään pois kynsinauhoilta.
 Mulla kynsinauhat irtos ihan hyvin pelkällä kuorinnalla ja appelsiinipuutikulla, jotenka otin heti kynsinauhasakset käyttöön ja leikkelin kynsinauhat pois :) Jos ei omista tällasia, niin kuorii hyvin ja painelee kynsinauhat alas, niin on varmasti siistimmän näköinen.
Seuraavaksi laitetaanki kynsinauhavoidetta pienet köntsit jokaisen kynsinauhan kohdalle ja hierotaan pyörittelemällä sitä voidetta sinne kynsinauhoihin.
 Koko käsiin hierotaan käsivoide
 Sitten laitan kynsiä kovettavan kalsium-geelin kynsille. Annan sen olla 5min ja sitte pyyhkäsen päältä vanulapulla. Tossa sanotaan, että sopii myös alulakaksi, mutta mun mielestä lakkauksesta tulee epätasainen, jos tän jättää sinne alle.
 Lopuksi otan aluslakan ja lakkaan kynnet kiiltäviksi :)

 Ja sitten käsihoito on valmis :) Huomenna sitten lakkausvinkkejä!

Mirka

Ei kommentteja: