perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Terve mieheeen heh

Toi kakku on olevinaan mutakakku ja mielellään vadelmahillon kans mulle, kiitos!
Tsädääm. Janin äiti oli tuli eilen tänne ja se oli mulla aamusella kasvohoitoasiakkaana + meikissä. Meidän piti tehdä +40-vuotiaalle talvi-ihon hoito tai no aikamoinen erikoiskasvohoito se oli ku tuli hulluna seerumii, okluusionaamiota, silmänympärys-ja huulinaamiota ja kaulalle naamio..ja tietty täsmähoitovoiteita ja kaikkea ehanaa :) Teimmä ton saman hoidon toisillemma viikko sitten, ja se oli kyllä aivan ihana. Sitte loppupäivästä hengailtiin vaan ja värjättii kulmii yms. 

Jani on vieläkin koulussa. Niillä on joku ihme tapahtuma nyt, niin se joutuu menemään myös huomenna kouluun (hahahah). Sunnuntaina met läksimmä Enontekiölle (!!!) ihanan minimiehen ristiäisiin.. Kävin juuri tänään ostamassa ristiäislahjankin :) Vaatteet ja kaikki on suunniteltu jo (hmm..paitsi hiukset, tulipa mieleen. Ideoita?) ja valmiina lähtöön. Toivon näkeväni sopuleita..

Janin äiti toi myös mukanaan kotoa mulle mejän järkkärin, niin parempia kuvia sitten tulossa ainakin ristiäisistä ja muutenkin :) Nyt syömään jotakin ja laittaan puhelin äänettömälle, että voin sanoa etten kuullu, jos jani on yrittäny soittaa!!haha

Ei kommentteja: