torstaina, maaliskuuta 29, 2012

kultainen meikki


Teimpäs nyt pitkästä aikaa meikkipostauksen, ku mulla nyt teki mieli vähä kokeilla noita Grimasin uutukaisia :) Elikkäs pohjan halusin olevan kuulas ja heleä - ei paksu. Jotenka sekotin kosteusvoidetta, meikkivoidetta, tota heleyttävää emulsiota ja Grimasin kultapuuteria yhteen ja löin nassuun!
Sitten tietysti piti peittää kaikki epäkohdat ihossa. Eli tota vihreeseen taittavaa punoittaviin kohtiin, oranssia silmänaluksille ja ihonväristä näppyihin, luomille ja mustapäihin :D Tota punasen neutraloijaa (eli vihertävää) voi laittaa näppyihin kans, jos ne on tosi punoittavia ja sitte tota ihonväristä päälle :)
Sitte kulmiin tätä Grimasin ruskeeta luomiväriä.
Ja sitte levitin koko luomelle tän kultasen luomivärin.
Sitten päästäänki varjostamiseen, josta en nyt jaksanu ottaa montaa kuvaa. Käytännössä kuitenki tein sen niin, että painelin tota ruskeaa tolleen banaanivarjostuksen mukaisesti luomelle ja puhtaalla siveltimellä häivytin sen jälkeen reunat. Sitte lisäsin tuota L'orealin kylmemmän kultaista luomiväriä ton keltasen kullan päälle. Mustalla lähin sitte tummentamaan ulkonurkkaa.
Tässä on nyt laitettu jo rajauskin, mutta kattokaa luomivärejä vielä :D Eli ton kolmion mukaisesti levitän ensin mustan luomivärin ja sitte otan taas puhtaan häivytyssiveltimen ja häivytän sen sulavasti tonne ruskean sekaan. Aina kannattaa lopuksi lisätä tumma tonne ulkonurkkaan, ku se antaa syvyyttä katseeseen.
Rajaukseksi siis laiton tän Joe Blascon ultamatten. Se on kestävä, mutta mun mielestä sopii parhaiten vaan tummempiin meikkeihin. Jos on rasvottuvat luomet niinku mulla, nii se saattaa tahrata tota yläluomee ikävästi, vaikka kuin puuteroi hyvin ja laittaa luomivärit. Täähän pitää lopuksi aina kiinnittää mustalla luomivärillä. Samoiten suosittelen sitä myös tavallisen kajaalin käyttäjälle. Se pysyy sillon paljon paremmin. Kannattaa painella pienellä siveltimellä sitä luomiväriä sinne rajauksen päälle.
Sitte vaan ripsari ylä- ja alaripsiin!
Sitte jos on tällanen harakka niinku minä ja tykkää kullasta vielä enemmän, niin voi laittaa kultasta glitteriä tohon kultasen luomivärin päälle :) Tuo Grimasin on tosiaan sellasta geeliä, joka kuivuu nopeesti. Laitan sitä kämmenselälle ja siitä vanupuikolla tuputtelen luomelle. Sitte pitää totaki laittaa silleen kevyesti ja häivytetysti ettei tuu kauheita klönttejä. Oli vähä vaikeeta kuvata tota, ku noi glidut näkyy niin huonosti yhdessä kohtaa :D En vihtiny laittaa kovin paljo, ku oli kuitenki arkipäivä..mutta voi laittaa reilusti enemmänkin. 

No sitten, jos ei oo tällasta Grimasin geeliä, niin voi ihan hyvin käyttää myös sellasta jauhemaista glitteriä :) Mää oon laittanu ihan ripsiliimalla. Eli laitoin vähä ripsiliimaa kämmenselkään, sekotin vähä glitteriä joukkoon ja löin luomiin vanupuikolla. Mutta siinä pitää olla vähä nopea ettei se liima kuivu ja niitä liimojakin on niin erilaisia, että kokeilemalla selviää mitkä ei klönttiinny luomivakoon.
Sittepä lisäsin vielä huulikiiltoa ja valokynää :)
Ja pelkät varjostukset.
Ja sitten olin valmis :))

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauanko meni aikaa tähän meikkiin? :)

Mirka kirjoitti...

japadapaduu ton tekemiseen kesti vähä kauemminkin, ku piti kuvailla välissä.. mutta veikkailisin et mulla kestää tutulle naamalle puoliska tuntia tai reilut, riippuu vähä :)