keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2012

Moonan rippimeikki

Tässäpä tämä Moonan rippimeikki :) Moona halus tollasen ruskea- kultaisen meikin ja ripset tietysti tehtiin myös. Luomella on vaan vaalea helmiäinen pohjalla, kultaa, häivytyksen ruskeella ja lopuksi ulkokulmaan mustaa. Rajauksena Joe Blascon ultamatte ja samoin pohja on Joe Blascolta (Special lite olive 1). Ripsiin laitettiin vähän ripsaria, että ne olis näyttävämmät. Kulmat tehtiin Moonalle jo viikkoa aikasemmin, että riparilla on kestovärit :) Varjostukset tein Rimmelin aurinkopuuterilla, jossa oli vähä hileitä. Grimasin kultapuuterilla tein lopuksi vielä heleyttä kasvoihin poskiluulle. Huulilla vaan kirkas huulikiilto :)


Moonalla on kolmet eri rippikuvat, niin laittelen niitä sitte myöhemmin vielä! :) Mitäs pidätte? -Mirka

perjantaina, kesäkuuta 22, 2012

hyvää jussiii

Ihanaa juhannusta kaikille! Meillä ei oo mitään suurempia suunnitelmia, koska meillä on janskun kans kummallakin töitä :) Jotenka rauhallisin mielin mennään.. ehkäpä huomenna piipahdetaan Kalajoella kattomassa meininkiä 8) Maanantaina Saara, Ä ja minimies saapuu toivottavasti tänne pohjanmaalle! huippuaaaa. Mulla on vaikka mitä kuvia eri juhlista, kunhan saisin ne laitettua koneelle. Meikeistä en oo muistanu taaskaan ottaa kuvia. Huomenna meen tekemään häämeikkiä ja kaasojen meikkejä. Yritän muistaa ottaa kameran mukaan :) Eipäs muuta, hellurei!

tiistaina, kesäkuuta 05, 2012

kalajoella

Viikonloppu takana :) Perjantaina kävin aamulla tosiaan meikkaamassa kuvassa näkyvän A:n, kun hän valmistui. Tarkempia kuvia en juurikaan ottanut, jotenka en niitä viitsi edes julkaista. Kuvassa oleva meikkikin on mun tekemä kyllä. Lauantaina aamulla heräsin klo. 5 aamulla ja kävin meikkaamassa kaverini E:n, kun se sai valkolakin päähänsä :) Siitäkään ei oo kuvaa.. (hyvä minä!) 

Lauantaina tosiaan sitten iltapäivällä Jani nakkasi mut Kalajoelle ja mentiin juhlimaan A:n valmistumista mökille. Ei menty baariin tai mihinkään oltiin vaan mökillä ja hienoin tuotos koko viikonlopulta on tuo kuva, jossa A on todella kaunis ja minä hirveä läskipää. Verratkaa nyt hei haha :D Oli kuitenki mukavaa ja meninki sitte sunnuntaina A:n, hänen serkun ja Jennin kans Ykaan syömään ja ootettiin, että Jennin juna lähtee kohti Helsinkiä :) Sitte suuntana oli Oulainen ja kultsin kainalo. Eilinen oltiin Oulaisissa ja tultiin sitte myöhään illalla tänne Alavieskaan. 

Nyt lähen kohta tekemään juhannusmorsiamelle ripset ja koemeikin ja hänen kaverille myös ripset :) Pitkä päivä siis tiedossa, mutta ei haittaa. Jani hengaa Oskun sanojen mukaan sen kans ja he käy ostamassa Angry Birds limppaa :D Jeps! Mutta kuuluillaas myöhemmin!