sunnuntaina, maaliskuuta 14, 2010

I'm going home again

Haha mulla tulee VÄHÄN myöhässä nää päivitykset :dD:D

Keskiviikkona aamusella herättiin Janin kanssa peittojen seasta ja makoiltiin. Pelattiin muutamat pelit pasianssia. Oli rauhallinen aamu. Noustiin sängystä ja tehtiin aamupalaa ja istuttiin keittiössä. Join kahvia...

Hetken päästä, ku Jani oli tarpeeksi monta kertaa kehottanu mua menemään suihkuun, niin....menin. Laitoin vaniljantuoksuista vartalovoidetta sieltä tullessani. Pakkasin vähän tavaroita muovipussiin ja meikkasin. Harjasin hiukset ja laitoin hoitoainetta. Myöhemmin laitoin hiukset vielä kiinni. Jani pakkasi. Mentiin alakertaan, astuttiin ulos ovesta ja Jani kanto mun tavaroita. Tallustettiin loskassa, sohjossa... - miksi ikinä sitä ärsyttävää märkää lunta kutsutaankaan... Ostettiin junaliput ja mentiin junaan. Jäätin Ylivieskassa pois. Moona oli vastassa.


Äiti, Maiju ja Osku odotti autossa. Mentiin King Mealiin syömään salaattia. Tilattiin 4 salaattia, juusto- ja lastenateria. Naurettiin meidän kömmähdyksille pienenä ja sille, miten esiintymishaluinen olin pienenä. Jania nolotti, ku akat räkätti ja yhellä tuli verta nokasta. Todettiin miksi musta on tullu tällänen...

Osku hyppi pallomeressä ku hullu. Pakotettiin se pois ja mentiin Kärkkäiselle. Kierreltiin varmaan yli tunti. Ostettiin kaikkea kivaa. Esim. hiuslakkaa, vaatteita, meikkejä, sims3... Lähettiin pois ja mentiin Seppälään. Kolmen euron irtoripsiä ei ollu vieläkään tullu. Ärsytti. Otin timanttiset. Löysin ihanan  korkeavyötäröisen kukkahameen. En ottanu siitä kuvaa. Moona osti aurinkolasit. Lähdettiin kotiin ja sato räntää. Samu oli keittäny kotona kahvit. Juotiin sitä ja syötiin jäätelökakkua.


Maiju halusi päästä kaverille yöksi Himangalle. Lähdettiin viemään sitä ja poikettiin kylään serkuille. Näin mun ihanaa kummityttöä. Osku leikki hulluna tyttöjen kanssa. Katottiin hiihtoa nauhalta. Ajeltiin myöhään kotiin illalla. Osku oli hirveessä villissä. Väsytti paljon, mutta en menny heti nukkumaan.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

haha, todella yksityiskohtasesti kerrottu, nice :D
katoin ensin että sinä olet ton osis purkin kyljessä olevassa kuvassa, hui, näyttää ihan samalta :D
kaunis olet tossa kuvassa jossa olet niin mietteliäänä :)

Minni

Mirka kirjoitti...

Heh joo :) Kerranki vähä yksityiskohtasemmin haha :p Ja kiiitos paljon! JUu onhan tolla purkin tyypillä tummat hiukset hah ;)