perjantaina, syyskuuta 14, 2012

New shoes



 
 Moido! Kirjotin tähän just aivan tajuttoman tekstin ja se katos ku tuhka tuuleen. Veri nais. No alotetaampa alusta. Elikkä ihanaa, ku mulle on tullu nuo uutukaiset popot. Oon mustien kiilakorkokenkien superkäyttäjä. Oon kuluttanut kaikki edelliset ihan puhki ja tällä kertaa tilasin sitten tollaset, joissa on vähä pitempi tuo nilkkavarsi. Ei palellu sitte nilkat syksyllä 8) Sitte kuvaa minusta tänään koulun pukuhuoneesta :) Jippiaijee. Meiän uudesta sisustuksesta ei oo laitettu vielä yhtään kuvaa mihinkään niin tässäpä todella hämärä ja epätarkka kuva tosta yhestä nurkkauksesta, joka on vähä siistimpi..Hansu naatiskelee sitten seuraavassa kuvassa ja vimppa kuva on meiksi pusuhuuli eilen.

Nyt se on kouluviikko ohi ja olihan se taas yhtä tuskaa. Tää alku on aina tällasta, ku pitää vaan kerrata ja kerrata.. Mää haluaisin vaan oppia uutta. Tällä viikolla ollaan siis käyty opareita läpi ja tehty kasvohoitoja, ollu asiakaspalvelua ja tänään saatiin tuoda omat ripsipermanenttiasiakas. Niinku toi yks kuva on tältä päivältä, ku Hansu tossa pedissä makoileepi :)

Huomenna on sitten perjantai ja Jani tulee iltamyöhään kotiin. Kummallakin on ihan mieletön ikävä toisia ja ollaan kyllä koko viikonloppu kotona ja ollaan vaan! Huomenna kuitenkin aamupäivästä menen Annan kans tekemään opparia, ku tehdään se tosiaan yhdessä ja sen jälkeen meen Saaralle :) Oon vähä suunnitellu, että ku tulen sieltä, niin käyn kaupassa ja ostan Janille herkkuja.. haha. Jees, mutta kuuluillaampas taas, kun keretään :) Ainakin tulossa kohta postaus INCI-listoista, vaikka se niinkin tylsältä kuulostaa, mutta on mielettömän mielenkiintoista!.. -Mirka

2 kommenttia:

Silja`s kirjoitti...

Oii, mistä noi kengät on?:) Aivan ihanat!

Mirka kirjoitti...

nelly. com :))))