sunnuntaina, marraskuuta 22, 2009

Maasta maahan ja maassa maan tavalla

Eilen käytiin Riikan kanssa kiertelemässä vähän kauppoja ja mukaan olis tarttunu vaikka mitä, mutta tällä kertaa hillitsin itseni. Ostin vain pieniä juttuja: meikkejä ja korvikset, ja sitten ostin vähän isomman ostoksen: hameen ginasta pikkujouluja varten.


Missäköhän tuo mun valkoinen pipo on...haluaisin käyttää sitä.





No illalla me sitten mentiin katsomaan twilight new moon :) Oli ihan hyvä..oli ainakin hyvännäkösiä miehiä! Leffa oli kokonaisuudessaan vähän pettymys, mutta kannattaa käydä silti katsomassa!







Leffan jälkeen me sitten suunnattiin Riikan ja Annun kanssa meille tekemään tortilloja ja meikkailtiin. Mä sitten lähdin Janin kaverin luokse, missä Janikin oli ja suunnattiin sieltä sitten Tivoliin katsomaan Raappanaa! Anteeksi kuvan laatu, se on otettu Janin kännykällä, kun mulla ei ollu kameraa mukana :)




Raappana oli hyvä. Alko ahdistamaan tuolla ihmisten keskellä ja kun on niin pieni, niin ei nähnyt mitään isojen miesten takaa...Siirryin sitten vähän kauemmas katsoon. Lähdettiin Janin kanssa sitten oikeestaan heti keikan jälkeen kotiin. Janilla oli niin kauhee nälkä, että se teki keskellä yötä itselleen ruokaa kotona. Nyt sitten Riikka tulee kohta tekemään koulujuttuja mun kanssa ja illalla jumppaan!

See ya, Mirka

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

mie kävin katton eilen kattoon ton leffan. Että se loppu ärsyttävään kohtaan! :D

Mirka kirjoitti...

No aijaaaa :D Vähä oli huippua kuitenkin ku se kysy sen, niin kuulu hullut ääniefektit "awwwwwwwww" :d