maanantaina, marraskuuta 30, 2009

Synttärihumua



Viikonloppuna me oltiin Janin kanssa siis pohjanmaalla :) Mentiin sen takia, koska Laura täytti 18 ja mentiin meidän tyttöporukalla juhlistamaan sitä! Oltiin nähty tosi kauan kauan kauan sitten viimeksi, ja oli tosi mukavaa viettää yhdessä ilta. Laura oli siis viimenen, joka täytti !

Me saavuttiin Ylivieskaan siis perjantaina kahden aikoihin, ja päästiin äidin kyydillä Alavieskaan. Oltiin sitten Janin kanssa meillä kotona ja illalla kävin tekemässä tyttöjen kans Lauralle kortin, joka näkyy tässä seuraavassa kuvassa. Siinä Saara ja Hansu on Lauraa vastassa juna-asemalla :)






Lauantaina syötiin aamupalaksi äitin tekemää hyvää leipäkakkua (paitsi Jani ei tykkää, niin vedin senkin edestä...) ja lähettiin käymään Ylivieskassa ruokaostoksilla ja ostamassa mulle legginssejä. Vein Janin ja ostokset sitten suoraa Oulaisiin, koska se meni sen kavereiden kanssa siellä juomaan. Oli muuten outoa ajaa autolla, kun ei oo pitkään aikaan ajanu... Suju kyllä tosi hyvin silti..

Mää oon aina myöhässä ja niin olin lauantainakin aivan aikataulusta jäljessä. Isä teki jotain jänispaistia, niin piti sitä syödä ja käydä vielä mummua moikkaamassa Oulaisten reissun jälkeen... Myöhästyin kuten aina, mutta onneksi se ei oo hengenvaarallista :) Ilta jatku sitten tyttöjen kans juhlimalla: syömällä, juomalla, singstaarilla ja hyvällä musiikilla ! Illalla suunnattiin kohti Leskeä Ylivieskaan ja olihan meillä mukavaa! Oli mukava nähdä tuttuja enemmänkin. Kuvia illalta:










 

 

 

 

 

Kaikki osaa olla normaalisti paitsi minä.....
 






Sunnuntai aamuna lähdin isän kyydillä Oulaisiin Janin luo sen kotiin :) Oltiin siellä reilu 2 tuntia ja sitten suunnattiin neljän junalla kohti Rovaniemeä, että keretään katsomaan BB- finaali. Onneksi Aso voitti! Jee. Tänään oon ollut koulussa aamusella ja saatiin vähän 15 sivun esseetäkin tehtyä, joten nyt on aika hyvä fiilis. Huomenna meillä on vaan koulua 8-18 :( Se vähän masentaa kyllä..mutta eiköhän siitä selvitä.

Ens viikonloppuna me suunnataan taas kohti pohjanmaata, koska on Jennin ylioppilasjuhlat! Nyt kuitenkin lähden käymään suihkussa ja menen nukkumaan, että jaksaa huomenna.

Hyvää viikonalkua!  

Mirris

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Voi kun loitat kauniina!

Mirka kirjoitti...

No kiitoskiitos :D

noona kirjoitti...

kiva postaus :) kaikki ootte tosi kauniina!

Mirka kirjoitti...

kiitsa!