tiistaina, marraskuuta 03, 2009

Pohjanmaa

Viikonloppuna me oltiin Janin kanssa siis Pohjanmaalla niinku aiemmin jo sanoin, koska oli mun pikkuveljen ja kummitytön synttärit :) Just ku pääsin tossa aikasemmin ihmettelemään, kun pohjanmaalla ei ollu lunta...Niin seuraavana aamuna ku nousin nii oli satanut maan ihan valkeaksi ! Eli torstaina me mentiin Janin kanssa ensin Oulaisiin, koska Jani halus mennä käymään jäällä (pelaamassa jääkiekkoa hallilla). Meikäläinen oli sitten Jennin kanssa koko päivän (kuten aiemmin jo kerroin...). Perjantaina me lähdettiin sitten illalla Alavieskaan isän kyydillä.


lunta oli tullut ku aamulla katoin yläkerran ikkunasta



Jennille letti



Osku pelaamassa Janin kanssa uudella "läppärillä", jonka se oli saanut lahjaksi


Rakas (lue: sekasin oleva) siskoni...

Muita ei oikeen kiinnostanut poseeraaminen...













Lauantaina menimme Himangalle kummitytön syntymäpäiville! Ostin Assille kaikkia ihania prinsessavaatteita lahjaksi. Kuvissa näkyy myös mun uusi otsis :)





Janilla oli selässä muutama takiainen

Äiti teki illalla torttuja, ku mulla teki niitä niin mieli !

Lauantaina illalla me käytiin myös ajelemassa Ylivieskassa Janin kanssa. Vietiin mm. Jenni baariin yms.

Sunnuntaina Osku rakensi majan...



Sunnuntaina me suunnattiin vielä päivällä Oulaisiin äitin ja Oskun kanssa moikkaamaan vielä Janin kotiväkeä :) Osku taas ramppasi portaita ylös ja alas...Illalla seitsemän jälkeen me lähdettiin sitten junalla kohti Rovaniemeä :) Junamatkalla mää tein koulutehtävää, ja kun se oli valmis, tajusin että tein sen väärin. Hieno homma :----) En oo vielä jaksanu tehä sitä uudestaan.





Nyt päivät on menny koulun parissa. Tänään Riikka ja Aksu kävi meillä kylässä, kun me tehtiin Riikan kanssa ryhmätyötä...jota me ei tod. kokonaan osattu tehdä :----)) khih.

Hyvää viikon alkua kaikille! Huomenna muuten Jenni tulee varmaan Rovaniemelle! jeee

Mirris

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

kivaa viikon alkua sullekin! :]
ps. otsis sopii edelleen :)

Mirka kirjoitti...

mercii :--)