tiistaina, toukokuuta 11, 2010

Oi Pohjanmaaaa

Sinne mentiin ja sieltä on jo selvitty. Kuvat vaan on taas jääny kummittelemaan mun kameraan ja koneeseen :---) Meillä oli tosi mukava viikonloppu. Tosi perhekeskeinen :D Ei käyty missään juhlimassakaa. Vietettiin vaan aikaa ensin Alavieskassa ja sunnuntaina mentiin Oulaisiin. 

Torstaina illalla saavuttiin Ylivieskaan. Junathan oli hienosti myöhässä, niinku aina. Sehän on nykyään ihan normaalia VR:ltä. Ärsyttävää. No joka tapauksessa, isi ja Osku tuli hakemaan meitä ja auto suuntas kohti Alavieskaa :) Siellä vaan hengailtiin ja jutskattiin ilta. Perjantaina aamulla yheksän aikaan suunnattiin Janin kanssa Sieviin, kun se meni työhaastatteluun ja pääsikin sinne töihin :) Wuhuu. Sieltä tultiin kotiin ja otettiin iskä ja Osku messiin ja mentiin Ykaan. Kierreltiin kauppoja Janin kanssa ja käytiin King Mealissä syömässä.. Lopulta äiti pääsi töistä niin haettiin se ja mentiin kotiin.

Perjantaina iltasella me mentiin Lumikuruun (Alavieskassa ns. hiihtomaja, siellä pidetään myös kaikkia juhlia esim. häitä) viettämään hiihtokauden päättäjäisiä :) On tosi mukava mennä aina kattomaan, ku omia sisaruksia palkitaan. Moona palkittiin stipendillä, koska se voitti viime kaudella SM-hopeaa ampumahiihdossa! Sillä on myöhemminkin vielä tilaisuuksia, jossa se saa rahaa lisää! Ja sitte Osku voitti "cup-hiihtojen" yhteispisteillä ja sai pokaalin :D Tietysti se sai myös karkkia ja Kattilakosken Teemu oli lahjottanu sen käyttämättömiä pipoja junnuille ja Osku sai myös sellasen :)

Tuo mun nilkkakoru kyllä passaa hyvin tähän teemaan :D:D Hehs. Se nyt on siinä, ku se on tuolloin kerta otettukkin! Sattu vaan pieni haaveri, koska ku heräsin, niin huomasin, että nilkkakorussa roikku enää yks pikku terälehti :( Surkee homma. Eikä sitä voi enää ees korjata! Mutta se siitä. Pitää yrittää pikkuhiljaa tottua tähän normaaliin rytmiin. Luin tuossa just yli 300 blogipäivitystä, ku en oo ollu moneen päivään koneella :D


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuinkas sulla ne pääsykokeet meni? :)

Mirka kirjoitti...

Hehs aattelin kirjottaa niistä huomenna :) Mutta mutta voinhan mä nytkin kertoa ;)

Hyvinhän ne KAI meni. Ihan ookoo. Onhan se vähä aina miettimistä noissa monivalintakysymyksissä ja väittämissä... Pitää niin tarkasti miettiä, että mitä siinä nyt lukee ja onko se oikein...

Muutamaa kohtaa sai kyllä ihan tuurilla arvaillakkin.. Oli vähän vaikeita, mutta oon ollu sellasella fiiliksellä etten ota niin kauheeta stressiä tuosta, vaikka kovasti sinne haluunkin! Onhan mulla monta varasuunnitelmaa ja aina voi hakea uudelleenkin :)

Toivon kyllä sydämeni pohjasta, että pääsen toiseen vaiheeseen! Toivottavasti onnaa.. Aurinko alko heti paistamaan kaikkien pilvien takaa, ku astuin ulos yliopistolta.. ehkä se oli joku merkki ;)