sunnuntaina, lokakuuta 02, 2011

mirkaaaa pissatti taaas pysähdytään miljoona kertaaaa...

Hellouu! Nyt ollaan taas saavuttu Rovaniemelle takasin. Perjantaina mulla oli koulusta vapaata ja Janilla aamulla koe. Lähettiin sitte ajamaan, ku Jani tuli kotiin ja käytiin Oulusta hakemassa Janille uudet luistimet. Illalla Janilla oliki harkat ja mää testailin meikkejä Jenniin! Sieltä tuliki sen näkönen mies kotiin, että huhhuh. Keskellä naamaa, tarkemmin nenässä, hirveä vekki. Pelikaverin olkapää oli tullu sitä naamaan ja siinä sitte sellanen. Janillahan on noita arpia jo ihan tarpeeksi kasvoissa ja sanoinki, et hemmetti...vaikka poskeen tai ihan mihin muualle vaan, mutta keskelle naamaa? Kiva..

Lauantaina nukuttiin pitkään ja Janilla oliki peli sitte iltapäivällä. Häviöhän sieltä rapsahti ja lähettiin iltasella Alavieskaan leikkimään Oskun kans. Tänään me Oskun kans mm. korjattiin pyörää, maalailtiin paperiin kasveilla ja heiteltiin palloa..sillä välin ku isä ja Jani rassasi autoa. Siinä kolmen aikoihin lähettiinkin sitte kohti Oulaista ja kävästiin vielä Janin kotona vähä aikaa. Sitte oliki nokka kohti Rovaniemeä ja oli tosi inhottava keli ajaa. Menomatkalla oli ihana keli, ku aurinko paisto.. No, ei kaikkea mahan täydeltä...

Kaikenlisäksi matkalla meinas mennä hermo, ku oli taas kauhea ruuhkajonot - niinku aina sunnuntaina iltapäivästä. Jotku järjenjättiläiset alkaa ohittelemaan siinä jonossa? Oikeesti... Mun mielestä sillä ei kyllä tasan oo yhtään mitään väliä, ootko sä siinä jonossa kaks autoa edempänä vai kolme autoo takempana. Siinä aiheutuu vain ja ainoostaan hirveitä vaaratilanteita. Niinku nytkin oli tosi lähellä meidän edessä kolareita ja joutu tekeen äkkijarrutuksia, ku joku tunkee eteen yhtäkkiä. Aaaarggh! Mut nyt uuteen viikkoon :) -Mirka

3 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Moikka Mirka!:)

Löysin blogis tossa vähän aika sitten ja täytyy sanoa, että tää on ihana!:) Oon nyt lukenut muutamia postauksia läpi ja tykkään todella:) Jatka samaan malliin!

Mirka kirjoitti...

hellöyy!

Kiitos paljon! täähän on pääasiassa tarkoitettu mun ystäville, tutuille ja perheelle, jotka asuu kaukana musta. Ettei mun tarvis kaikille erikseen kertoa kuulumisia, vaan ne voi helposti lukea täältä :)

Mukavaa kuitenki, että tänne on eksynyt muitaki lukijoita :) Mua se ei ainakaan haittaa, jos jaksaa kuunnella suurimmaksi osaksi vain kuulumisia.. Joskus toteuttelen toiveitakin, jos sellasia löytyypi!

Heidi kirjoitti...

Sinulle on haaste:

http://facetomorrowtoday.blogspot.com/2011/10/kosmetiikkakymppi.html