keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

Dear Santa,

Tänä jouluna toivon taas kaikkea mahdollista:
 Juicy Couturea + muita koruja..
Jumpin' haalarin..
Jonku näkösen "kiharrinpuikon"..
 Lämpimiä vaatteita..

Tuoksuja..
Hyvän tuoksuisia vartalovoiteita, - voita, -kuorintoja jne..

Lahjakortti vaateliikkeeseen...
 ripsienpidennys...
Hiustenhoitotuotteita...
Suklaata..
 Tällai kätevä imuri..
Villasukkia..
Didriksons, Makia tms. parka
Iittalan Taika-sarjaa... meillä taitaa olla kaikkia yhdet kappaleet.
Kivoja kynttilöitä ja kaikkea muuta esim. toppahousut, Guessin laukku tai koruja, pussilakanoita, keittiöliinoja, joku lehtitilaus, kaikkia kosmetiikkaan liittyvää..

Heh, että tällanen toivelista.. Näitä toiveitahan aina löytyy. Se on jo hyvä, että tietää mitä haluais lahjaksi. Inhottavinta on se, että ei tiiä: "jotakin".. Meillä on Janin kans toiminu tää homma yleensä silleen, että kumpiki kertoo mitä haluais ja ostetaan ne toisille. Niin on kaikista helpointa, niin saa just sen mitä haluaa ja on onnellinen :) Jep - oon materialisti. Mulla on siinä mielessä lahjat jo silleen selvänä, että tiiän mitä ostan muille. Teen yleensä selvän listan mitä kellekkin ostan (koska niitä on paljon) ja merkihten sinne kaikki.. Jep - oon horoskoopiltani Neitsyt. Alotan tän lahjojen miettimisen jo heti enne kesää/ kesällä :D Lahjojen ostaminen ja toivominen on aina yhtä mukavaa! - Mirka ps. kaikki kuvat googletettu :)

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Toi Remingtonin kiharrinpuikko vois olla kiva. Itselläni on Remingtonilta shine therapy hiustensuoristaja ja saman sarjan kuivain, tosin toi suoristaja taitaa olla eri nimellä nykyisin enkä tiedä saako tota kuivaajaa enää mistään. Tossa kuivaajassa on siis "hoitoainetoiminto" ja siihen laitetaan aina patruuna kun kuivaajaa käytetään. Kiva jos niitä patruunoitakaan ei saa enää mistään :D.

Tollasissa kihartimisissa on vaan aina se huono puoli, että onnistun länttäämään käden siihen kuumalle osalle :S.

Mirka kirjoitti...

Aijaaa vähä kivan kuulonen! En oo ennen tienny tollasesta... :D Sun pitää laittaa jotku lämpösuojahanskat käteen ku alat laittaan hiuksia ;) haha