torstaina, marraskuuta 24, 2011

lumi

 Ei ole enää täälläkään lunta. Kaikki lähti eilen ja viimeisetkin loskat tänään. Alkuviikosta näytti vielä tuolta ja oli yli 10 astetta pakkasta. Mua ei haittaa, vaikka ei olis lunta muulloin ku jouluna. Tietysti olis hiukkasen mukavempaa, jos ois vähä valosampaa lumen ansiosta. Niinku täällä pohjosessa, kun meet kouluun on pimeää ja ku tuut niin on pimeää myöskin. Kaamos, i love you - not. 

Tänään oli koulussa viimenen asiakaspalvelupäivä tälle vuodelle! Huomenna onki omien hoitojen päivä :) Eli tehdään toisillemma hoitoja - mitä nyt ikinä halutaankaan. Otan varmaan mikrohionnan ja kestovärit, ainakin. Mun ripset on muuten edelleenkin aika hirveet. Nyt osa on edelleen ihan kiekuralla, osa suorassa ja sitten jossain väleissä ei oo ripsiä ollenkaan ku ne tippu. Jos jollakin on menny ohi, niin mulle tosiaan epäonnistu ripsipermis :) Ja oon yrittäny kasvatella mun ripsiä takasin jo kohta 2 kuukautta.. Mua pelottaa ettei niistä tuu niitä kivan pitkiä ripsiä enää :/ 

Mut kohta heitän ton Jennin pleikkarin parvekkeelta alas ja änärin perässä!! haha -Mirka

6 kommenttia:

-R- kirjoitti...

ihana meikki tossa kuvassa :)

siis miten se permis epäonnistu? :o kauheeta!! sun ripset siis kärähti jotenki?

tohon edelliseen postaukseen viitaten, itelläki alkaa keittää toi koulu välillä kun pitää vähän väliä vaihtaa työvaatteita ja samaa fuckin-vartalohierontaa tehdään kolmena päivänä peräkkäin -.-

mutta nyt meillä alko TISSIHOIDOT :D

Mirka kirjoitti...

Kiitos!

No mulle laitettii liian pienet rullat ja yhes vaihees näytti ihan ookoo..kunnes sitte värjättii nii meni iha kippuralle :D varmaa oli liimaa viel vähä niis ripsis ku ei näyttäny niin pahalle ja sit värjäys vaihees lähti pois..kiva! mut harjottelemassahan sitä ollaan :)

juu toi vaatteiden vaihtaminen on nii pyllystä :) Meil on kyllä aika monipuolisesti kaikkee aina yhtä aikaa.. et nytki on ollu laitekasvohoitoja koko syksyn, ehostusta,vartalohierontaa, vartalolaitteita, erikois jalka- ja käsihoitoja sit kaikkia näytösmeikkejä, teoriaa yms yms. ja ne on jaoteltu niinku et joka päivä on jotai erii :) ei pääse kyllästyyn..

meilläki on tissihoidot mut keväällä vasta! JEEE..haha

Anonyymi kirjoitti...

ootko mielestäsi ylimielinen?

Mirka kirjoitti...

en ole. joku voi saada sellaisen kuvan, kun sanon asiat suoraan niinku ne on :)

ja jos puhut noista ripsistä, niin kyllä harmittaa, mutta niinkuin edelliseen kommenttiin vastasin: harjottelemassahan me ollaan :)

Emma kirjoitti...

Eihän tätä vesisade-jää-p*skaa kestä kukaan. :( Äkkiä lunta! :D

Mirka kirjoitti...

hahah:D t. mirka joka veti nurin yöllä ja otti vähä osumaa :(