sunnuntaina, tammikuuta 15, 2012

huonoa onnea

Perjantaina tultiin tosiaan Pohjanmaalle. Matkassahan oli tietenkin mutkia, ku ekaa kertaa pitkään aikaan aateltiin junalla lähteä matkaan! Veturihan hajosi ennen Kemiä, mutta onneksi se suhkot nopeesti korjattiin eikä oltu myöhässä ku puol tuntia Oulussa ja hypättiin vaan suoraan seuraavaan junaan. Jani oli illalla reeneissä. 

Lauantaina Janilla oli sitten peli, mutta sitä ennen käytiin Jennin ja Anskun kans vähä kaupoilla. Ostin yhet mustat housut. Sitte mentiin Janin peliin neljän aikoihin. Siinä toisen erän puolivälissä Janin sääriluuhun tuli laukaus ja kiekko teki siihen semmosen kivan syvän avohaavan, vaikka suojat oli. Päivystyksessä meni sitte seuraavat tunnit. Illalla lähdettiin Alavieskaan.

Tänään oli sitten äitin synttärit ja tein sille aamulla meikin. Muutama vieras kävi ja syötiin äitin ihanaa juustokakkua! Illalla äiti sitte lähti hakemaan mun pikkusiskoa Sievistä autolla ja ajo sitten hirvikolarin vähä ennen Sieviä :( Onneksi äitille ei käyny mitään. Uskomatonta, että äitiki on joutunu jo kahteen hirvikolariin, ku ajettiin sillon jokunen vuosi sitten jouluaattonakin hirvikolari. Mutta vähä tällasta epäonnea nyt ollu :) Toivottavasti huomenna ei satu enää mitään! 

Lähemmä tiistaina takasin Rovaniemelle :) Junalla. Sadan miljoonan kassin kans. Ainiin! Mulla on nyt se mun uus takki. Se on kyllä ihana! Ja tossa kuvassa näkyy vähä mun uutta villapaitaa :) -Mirka

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Voi kamala, onneks ei käynyt pahemmin siinä hirvikolarissa.

Anonyymi kirjoitti...

Noita vastoinkäymisiä tulee, mutta onneksi ne ei kestä ikuisesti :) Ja onneksi ei käyny äitilles mitään! Nyt varovaisemmin ajaa sit :)
Ja laita takista kuvaa!! :D

Mirka kirjoitti...

niimpä:) onneksi oli enkeleitä matkassa! välillä se varovaisesti ajaminenkaan ei auta, ku ne tolvanat hirvet vaan hyppii tielle. ja takista tullee kuvaa ku kerkee!! ;)