perjantaina, maaliskuuta 02, 2012

värivalokuvameikki

 Pohja: Artdeco Base, Joe Blasco Special lite olive 1, Joe Blasco puuteri light; Peitevärit: Joe Blasco blue neutralizer, red neutralizer; Korostus: Joe Blasco Special yellow; Varjostus: Joe Blasco Bronze; Poskipuna: Joe Blasco Morning; Kulmakarvat: Joe Blasco Taupe ultamatte; Luomivärit: Joe Blasco mist ja golden most, Grimas kulta ja musta; Ripsiväri: Artdeco; Rajausväri Joe Blasco black ultamatte; Huulten rajaus: Lumene B2; Huulipuna: Jane Iredale Sharon; Irtoripset: Make up studio small ja medium.

Mallina mulla oli koulussa tällä kertaa mun kaunis lapsuudenystävä Hansu, joka asuu myös täällä Rovaniemellä :) Värivalokuvameikissä täyty vaan muistaa, että on hyvät valot ja varjot meikattu ja värit täytyy miettiä tarkkaan. Esim. punanen huulipuna näyttää aina punasemmalta kuvissa jne. Tietysti kaikki rajaukset yms. piti kans tehä tosi tarkasti ettei näy lähikuvissa epätarkkuutta. Eli eipä kummempaa. Teemaksi otettiin ihan vaan juhlameikki :) 

Ja jeeeee! LOMA!! -Mirka

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vau! Ihana meikki! :)

Anonyymi kirjoitti...

iiiiihana hansuuu ja oot huibbis!!!
t_viliotta

Anonyymi kirjoitti...

oot niin taitava meikkaamaan!
susta tulee vielä tosi hyvä kosmetologi :)

Mirka kirjoitti...

kiitosta! hansu se on niin ihanan kuvauksellinen<3

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja meikkejä. :)Osaisitko muuten vinkata, millä noiden edullisempien merkkien luomiväripaleteista pääsis samaan tulokseen kuin tossa mustavalkokuvassa? Ihan heti en ole ehkä Joe Blascoa ostamassa, vaikka hyvä merkki onkin.. :D

Mirka kirjoitti...

Kiitos! Tota, kyllä varmasti ihan millä vaan pääsee samaan tulokseen, jos on pigmenttiä tarpeeksi (Make up store, Coastal Scents..jne. kokeilemalla selviää, varmaan esim. loréalillaki on joku paletti..) Elikkä valkoinen, vaalea lilan sävy, tumma lilan sävy ja musta :) Ja jos tuntuu, että musta ei oo tarpeeksi musta, niin sekota pieni määrä huulikiiltoa, että siitä tulee ns. vahamaista. Levitä kaikki luomivärit "painelemalla" ja häivytä reunoilta puhtaalla siveltimellä :)