tiistaina, huhtikuuta 09, 2013

Helsinki

Lähdössä Rollosta

Oltiin perillä perjantaina jo aamulla klo11,
kierreltiin kauppoja ja hengailtiin

Siellä oli ihanan keväistä
Lauantaina + uus paita
Juhlimassa Jennin kaaaa
Sunnuntaina pitkä kotimatka 
Tosiaan kävästiin Helsingissä Janin kanssa viime viikonloppuna moikkamaassa Jenniä ja hänen poikaystävää. Torstaina iltapäivästä lähdettiin ajamaan autolla Pohjanmaalle ja oltiin Ylivieskassa yötä. Siitä lähettiin sitte aamulla seittemän aikaan Pendolinolla Helsinkiin päin ja oltiinkin jo yhentoista jälkeen perillä. Käytiin viemessä kamat Jennin ja S:n kämpille ja mentiin shoppaileen! Käytiin myös käveskelemässä Helsingissä pitkin poikin, kun ei oo pitkään aikaan käyny. Illalla tehtiin Jennin kanssa kakku, koska S täytti vuosia :) Siitä kakusta tuli kyllä melkonen, mut iha hyvänmakunen se kuiten oli :D 

Lauantaina herättiin hyvissä ajoin ja mentiin taas shoppaileen.. :D Käytiin myös syömässä ja mun serkkukin tuli meidän kanssa sitten. Oli mukavaa nähdä sitäkin, ku ei olla pitkään aikaan nähty :) Käytiin ostaan myös illaksi syötävää ja juotavaa ja suunnistettiinkin kämpille takasin. Illalla juhlittiin S:n synttäreitä ja oli mukavaa!

Sunnuntaina olikin pitkä ja väsynyt matka edessä. Herättiin kahdeksan jälkeen jo valmistautumaan ja pakkaamaan, koska meidän juna lähti klo 10. Piti kuitenki lähijunalla mennä Pasilaan ja sieltä sitten lähtä kohti pohjosta. Oli muutenki vähä väsyny meininki, koska oltiin edellisenä iltana ollu juhlimassa ja tietysti baarissa. Matkaan kuitenki selvittiin ja Oulaisissa hypättiin junasta pois. Käytiin nopsaa syömässä siellä pizzat ja hypättiin autoon kohti Rovaniemeä. Matka sujui ihan hyvillä mielin eikä edes hirveesti väsyttäny :) Perillä oltiin yhdeksän aikaan illalla ja katottiin vielä leffa kotona. 

Maanantai aamuna sitte olikin astetta vaikeempi herätä.. Ei meinannu silmät pysyä auki :D

Ihanaa alkuviikkoa!

-Mirka

Ei kommentteja: