maanantaina, huhtikuuta 01, 2013

Natural

Tehtiin Moonalle kolmen meikkiä lauantaina. Ensimmäinen meikki tulee tässä ja muista tulee omat postauksensa. Ideana oli siis lähteä tästä meikistä ja muuntaa tämä muutamilla tuotteella kahdeksi erilaiseksi meikiksi.

Lähdetään nyt kuitenkin tästä natural- lookista. Moonalla on ihan hyvä iho, joten suurempaa peittoa ei tarvittu kuin T-alueelle. Aluksi nestemäinen kevyt meikkivoide koko iholle ja siihen T-alueelle käytin peitevoidetta, joka on myös nestemäinen, mutta peittävämpi. Puuteroin translucent- puuterilla koko kasvot. Koko luomelle levitin haalean kylmänsävyisen kultaluomivärin ja varjostin ruskealla luomivärillä. Kulmaluulle ja silmän sisäkulmaan mattavalkoista luomiväriä, jolla on myös helppo häivyttää rajat. Ruskealla luomivärillä laitoin vähän haaleaa rajausta alaluomelle.

Silmät rajattiin todella kevyesti mustalla kajal-kynällä yläluomelta ja alas sisäluomelle valkoista kajaalia avaamaan katsetta. Kulmakynällä täytettiin luonnollisesti vähän kulmia. Moonalla on ripsienpidennykset, joten yläripsiin ripsiväriä ei tarvittu, mutta alaripsiin sipaistiin vähän tasapainottamaan. Kasvot varjostettiin aurinkopuuterilla poskiluun alta ja otsasta. Huulin laitettiin nude-puna.

Siinäpä se meikki sitten olikin. Helppo tehdä eikä vaadi paljoa tekijältään. Luomivärit on helppo laittaa, kun ei käytä aluksi liian tummia sävyjä ja häivyttää vaalealla sävyllä lopuksi rajat. Rajaukset on helppo tehdä aluksi kajaalilla ja alarajaukset pienellä siveltimellä luomivärin kanssa :)

Lopuksi sitte kiharrettiin vähän laineita hiuksiin viimeistelyksi ;)

-Mirka       

Ei kommentteja: