tiistaina, helmikuuta 23, 2010

Ainoa Ainoni, lav

Morou. Huh ompas kauan, ku viimeksi päivitin.. Mistähän aloittaisin :D No ensinnäkin, en tajunnu ottaa juuri yhtään kuvia viikonlopulta. Oon ihan tolvana. Oli vaan niin mukavaa, että ei kerenny/tajunnu. Aino tuli siis perjantaina iltasella meille. Ennen sitä tein mulle ja Janille teeleipiä  (astetta isompia... :D) nopeesti, kun ei keretty syödä. Sen jälkeen paistettiin lättyjä ja tehtiin sisälle meetwurstitäyte. Aateltiin, että Ainolla on kumminkin nälkä, kun se on istunu 8 tuntia junassa!

 
Jani lähti suorilta sen kaverille, ku ite menin Ainoa vastaan asemalle. Ekaks ku tultiin kämpille, niin juteltiin vaan hulluna kaikkee ja syötiin :) Meidän täyty sitte suunnata ennen yhdeksää kauppaan ostaan muutamat siiderit ja Riikkakin paukahti paikalle sopivasti. Oltiin täällä meidän kämpillä ja laittauduttiin ja mentiin suoraa baariin = Armakseen :) Siellä oli tosi mukavaa ja Aino tutustu mun ihaniin kavereihin täällä! Tässä ainut kuva illalta:
 


Lauantain aamulla tietysti parin tunnin yöunien jälkeen Janin kanssa herättiin kattomaan Suomen peliä. Jaksettiin ihan koko peli kattoa! Harmi, että Suomi hävisi, mutta toisaalta nyt on helpompi seurv peli ;) Päivällä kahden aikoihin lähettiin shoppailemaan kaupungille Ainon ja Riikan kans. Ostin mm. raitapaidan (merirosvo pileisii), Ginasta T-paidan, nahkalegginssit + meikkijuttuja ja alusvaatteita. Kävästiin Subwaylla syömässä vähä sämpylää nassuun ja tästä mulla on muutama kuva! :D  (näytän niissä ihan sammakolta..) + yks kuva Seppälästä, ku oottettiin Ainoa..



 

Enempää mulla ei olekaan kuvia viikonlopusta :) Mutta joka tapauksessa näin kirjotettuna: Shoppailun jälkeen suunnattiin Jonille, jonka luona oli muitakin meidän luokkalaisia ja mentiin sieltä sitten baariin... ja Doorikseen. Juu. En ole oppinu ettei sinne kantsii mennä, ku siellä on aina tylsää. Lähettiin kahen aikaa ja käytiin syömässä Jannen, Riikan ja Ainon kans mäkkärissä. Sunnuntaina aamusella rupateltiin Ainon kans vähä ja sitte saattelinkin sen jo asemalle ja se lähti kohti Ylivieskaa ja seurv päivänä sitten taas kohti Tamperetta. Oli kyllä tapahtumarikas viikonloppu! Ja tosi huippu!

 

Nyt meillä on ollut maanantaina ja tänään ensiapukoulutusta viimeisiä kertoja :) Ne tunnit on ollu aivan sika mukavia, ainakin ite oon tykännyt! Huomenna meillä ei sitten olekaan koulua..Mutta sitäkin paremmat bileet, sillä PIRATEFESTIT paukahtaa käyntiin klo. 17 :) Tosin ei me tiietä mennäänkö vielä viideksi, mutta kuitenkin! 

En oo testannu vielä edes mun asua, mutta luotan siihen, että mulla on kaikki tarvittava :D Aattelin laittaa huivin päähän, isot korvikset + joku kiva meikki (en tiedä vielä siitä...), raitapaidan, liivin, haaremihousut + vyötärölle ehkä joku huivi :) Sit tietty mul on ne oheiskamat, jotka esittelin jo aiemmin! Oon niiiin innoissani. Aiotaan Riikan kans vissiin juoda punasia kaloja, ku me ei tykätä rommista...

 

Tietysti koulun piti pilata nääkin bileet, sillä meillä on torstaina heti 8-11.45 koulua, JA VIELÄ ESITELMÄT :) Eli on pakko mennä paikalle... En ehkä nuku ollenkaan :D No saa nähdä sitten... Kotiin aion kuitenkin yöksi tulla! Nyt iltasella kannustetaan Suomelle olympiakultaa yhdistetyn joukkuekisasta!!! JOO :)  Kiitos ja kuitti. Seuraavan kerran tapaamme merirosvoisissa tunnelmissa...



p.s kokeilkaapa muuttaa facebookin kieleksi pirate enkku! IHAN HUIPPU

Ei kommentteja: