sunnuntaina, helmikuuta 07, 2010

Ikea!

Perjantaina me oltiin Riikan kanssa vähä käymässä ulkona kahdestaan ja meillä oli tosi kivaa. Siinä iltasella saatiin kuitenki puhelu Jonilta, että lähettäiskö me aamusella 12 aikoihin Ikeaan muutaman muun meidän luokkalaisen kanssa. Tottakai me sitten oltiin lähössä. Aamulla sitten Jonin auto ei kuitenkaan lähteny käyntiin ja me metsästettiin käynnistyskaapeleita ja virtaa (toista autoa) Rovaniemeltä. Oltiin jo epätoivosia kunnes Joni oli saanu jostain virtaa ja päästin matkaan kohti Ikeaa :) Mulla on kuitenkin tosi huonosti kuvia tolta reissulta, kun en tajunnu pitää kameraa koko ajan kädessä... Joten tää seuraava kuva on otettu googlesta.



Aurinko paisto kivasti, ku päästin matkaan. Oli oikeen sellanen autoilufiilis. Niinku kuvista näkyy meillä oli jossain vaiheessa vähän tylsää takapenkillä ja taidettiin ottaa muutama kuva.....(tossa ei tod oo kaikki :D) Päästiin siis matkaan joskus yhden aikoihin ja oltiin kolmelta suunnilleen Ikeassa. Siellä kierreltiin ja mun mukaan tarttu tälläsiä: Paistinpannu lasikannella, tommonen levy, jonka päälle voi laittaa kuumaa (tuo meidän pöytä ei kuulemma kestä kovin kuumaa niin siks), snapsilasit, vaniljakynttilöitä, shampoo- ja kuorintapullo, kaks isoa laatikkoa, sitte lisäks säilytysjuttuja kengille ja vaatteille :D Netosta sitten lisäksi tuo jätti-iso karkkipussi ja laatikollinen batterya.


Meillä oli niin kamala nälkä sitten kaiken shoppailun jälkeen, että mentiin på gränsen ostoskeskuksen heseen syömään vähä burgerii :D Mullaki oli niin nälkä, että tilasin kerrosaterian, jonka nipinnapin jaksoin syödä! Päästiin kotimatkalle joskus seitsemän aikoihin :)


Skopunktenista löysin sitten kahdet kengät. Sinne ku menee niin on pakko ostaa jotain :D Mulle tulee hätä jossen meinaa löytää mitään, mutta onneksi nää kaks yksilöä tarttui mun käteen! Ja nämä makso yhteensä vaan 40e, koska sielä oli nyt tarjous, että jos ostaa kahdet, niin saa toiset puoleen hintaan! Kummatki oli tosi hyvät jalassa :) Me likes.

 Okay tässä kaikki Ikeasta. Mun pitänee tehdä vielä toinen postaus tänään tai huomenna muista jutuista mitä oon aatellu kertoo teille :) Ja toivottavasti Maiju kirjottelee kohta. Se on tänään saapunut onnellisesti kotiin ehjänä ja lento oli sujunu hyvin :) Oon itekki jo jutellu sen perheen tytön kanssa, joiden luona Maiju asusteli. Mut palaillaan!


 

5 kommenttia:

Neiti P. kirjoitti...

Unohtu kuvata takakonttia.... :D Ens kerralla otetaan vähä isompi auto matkaan. :D

Mirka kirjoitti...

niimpä.Isompi auto on jees!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, just heitin eilen roskiin meidän snapsilasit :D ihan ehjät ja käytämättömät,olisin voinu ne sulle lahjottaa...siis jos ois kelvannu :D
Meidänki pitäis hankkia tommonen "kuuman alusta", paljon tuo makso ikeassa?
Kivat kengät, toivottavasti näkyy joskus päivänasu kuvissa :)

Minni

Mirka kirjoitti...

Hehs. No eipä tuokaan iso panostus ollu, ku 4 euroa makso :D tuo alusta tais maksaa 3.90 :D ja kiitos mäki tykkään noista kengistää!

Heidi kirjoitti...

Siistejä ostoksia, etenki kengät! <3