keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Moving my hips like yeah and I got my hands up

Parempi myöhään, kun ei milloinkaan eli nyt vähän lisää viikonlopusta.. Lauantaina aamulla me leikittiin Oskun kanssa ja lakkasin kynnet iltaa varten. Päivällä kolmen aikoihin lähdettiin Oulaisiin. Isä ja Äitikin tuli, ku ne meni meidän sukulaisille, joten päästin samalla kyydillä :)


Illemmalla lähdettiin sitten kavereiden luokse. Jani meni sen kavereiden kanssa ja mää suuntasin Jennin kanssa Rimpulan luo :))) Siellä vietettiin sitten iltaa laittautuen, juoden, juoruillen ja kaikkia tyttöjen juttuja tehden :D
Mun oli tarkotus tehdä tästä Jennin meikistä teille meikkipostaus, jossa ois näkyny välivaiheittain mitä tein.....mutta otin alku kuvan ja pohjan jälkeisen kuvan :D Sitten seuraava olikin tää, ku unohdin koko homman :D No joskus toiste sitten!

Rimpulalta me suunnattiin sitten Jennin kans jo aikasemmin baariin, ku haluttiin tanssimaa. Muut tuli sitten perässä. Siellä oli siis esiintymässä Anna Abreu. Oli aika paljon porukkaa. Aluksi käytiin siellä puolella, missä sillä oli keikka, mut ei sinne mahtunu ollenkaan. Menin myöhemmin yksin sitten käväseen siinä puolella, niin jotenkin kummallisesti pääsin ihan melkeen eteen kuuntelemaan :) Ja vaikka en niin paljon Annasta tykkääkään, niin kuuntelimpa sen keikan siinä sitten loppuun!


Nyt mun aika on oikeestaan menny vaan koulussa ja kotona, koska meillä oli maanantaina ja tänään tentti. Mun on pitäny lukee kauheena :) Mutta ne meni tosi hyvin ja odotan niistä hyviä arvosanoja! Tänään mennään kattomaan Janin kanssa RoKin peliä nyt iltasella :) Tässä muutama kuva aamulta:


Joo, mulle aamulla sattu pieni vahinko, ku huiskin menemään kiireessä. Lukein vielä viime hetken kertauksia globaalitalouden tenttiin ja söin siinä samalla ihan sika lujaa ja nopeaa. Oli niin vähä aikaa jäljellä... Niin mä vedin vissiin liian nopeeta ne ruuat, ku sit join lasin mehua ja röyhtäsin niin..............samalla tuli oksennus :D:D pikku pruikku vaan, mutta silti ällöttävää. Eikö ole mukavaa ku jaoin tämän teidänkin kanssa...... :D Ei tässä muuta.. Meen nyt tekemään jotain muutakin tälle päivälle ennen RoKin peliä. Illalla ehkä luokkalaisten kanssa jotain kivaa...mut ei myöhään, kun huomenna on koulua :) Perjantai meillä onkin vapaa! Ja ainiin, saatiin tehtyä vihdoinkin yks 15 sivun raportti valmiiksi ja vähä helpottaa, mutta toinen samanmoinen odottaa......puolet DONE!

 

8 kommenttia:

Talisa kirjoitti...

Beautiful make-up and nails:)

Mirka kirjoitti...

Thanks :))

Anonyymi kirjoitti...

Iiihanat kynnet!!! millä sait tommoset aikaan?
Voi että, olis kyllä ollu kiva nähdä miten teit ton meikin, ens kerralla sitten :)
Ja oletpa ollu kauniina taas ulkona. Ihana meikki ja kampaus. Hassua ku mie en vieläkään tiiä sun oikeitten silmien väriä :D No ruskeat ne ei ainakaan ole...vissiin :D
Ihana rentoilu asu myös, toi neule härpäkkä :)
Ihanaa kun jaoit kanssamme ton puklu hetken :D Itseasiassa samoin käyny täälläkin päin, khrm :D

Mirka kirjoitti...

No kynnet saa aikaan tarroilla :) Jonkulaisia saa ainakin Seppälästä ja ne maksaa jotain 2e :D Nuo on Kanarialta tuotuja :) Mun silmien väri on tosi tosi tosi sininen. Kaikki aina sanoo, etten sais pitää noita ruskeita piilareita, ku mulla on niiiiiiiin siniset silmät..Ite tykkään jo vähän vaihtelusta :D:D

moona kirjoitti...

ei nuot oo niitä kanarialta tuotuja, ku nuot oli niitä mun mitä annoit mulle joululahjaksi :DDD aattelinki, et kuka on vieny mun kynsitarrat ... :D

Mirka kirjoitti...

Täh? äiti sano että noi on niitä, ku sanoin :D En mää antanu sulle kynsitarroja joululahjaksi :DD::D:D

Anonyymi kirjoitti...

:D pitää käydä katsomassa seppälässä tänään :)
Ai siniset, oi, itsellä joskus haluttais kokeilla sinisen värisiä piilolinssejä mutta ku omat on niin "tummat" vaalean ruskea/vihreät niin se varmaan tunkis läpi sieltä jos haluais semmoset ihanan vaalean haaleat siniset :)

Mirka kirjoitti...

Kannattaa kokeilla kuitenki ! Niitä on nimittäin tehty ruskee silmäsillekkin... :)