tiistaina, huhtikuuta 03, 2012

kuulumisia

Heipä hei :) Torstaista sunnuntaihin täällä Rovaniemellä oli osa mun perheestä ja sitte Moona lähti vasta tänään. Se oli mulla mallina tänään ripsienpidennyskoulutuksessa ja viikonloppuna sillä oli tosiaan täällä ampumahiihon SM-kisat :) Olinki ajastanu viikonlopun ajaksi jotain postauksia tänne. 

Ripsienpidennyskoulutus oli tosi kiva. Oli huippu kouluttaja ja muutenkin. Tykkään sellasesta pikku näpräämisestä ja lopuksi en ees meinannu malttaa lopettaa.. :) Harjotteluahan se homma vaatii, että tulee nopeeksi ja saa ripset pysymään tosi hyvin, mutta oon innokas! Ja Moona on mun koekaniini.

Viikonloppuna tuli oltua paljon ulkona, ku oltiin kattomassa Moonan kisoja Toramossa täällä Rovaniemellä. Joka päivä jotaki 5 tuntia varmaan seisoskeli pihalla, mutta kisatunnelma on aina mukava. Varsinki, ku sitte Moonan kisojen lisäksi sunnuntaina pääsi kattoon naisten yhteislähtöä, jossa oli Mäkäräinan ja Laukkanenki :) Osku pääsi kattoon Lordia, ku se oli yhessä kauppakeskuksessa ja käytiin lauantaina koko porukalla syömässä. Käytiin myös tietysti shoppailemassa ja kierteleen kaupungilla. 

On ollu oikeenki mukava pidennetty viikonloppu. Mulla ei ollu perjantaina eikä maanantaina koulua ja nyt tiistainaki oli vaan tää koulutus. Nyt sitte huomenna koulua ja sitte meillä alkaaki pääsiäisloma. Seuraavan kerran sitte ens viikon keskiviikkona kouluun. Eipä turhan paljo tota koulua näytä taas olevan :) Mutta hyvää alkanutta viikkoa kaikille! -Mirka

2 kommenttia:

A kirjoitti...

Millasilla välinellä saat noin tummat silmät , ite käytän siveltimiä(huonoja sellasia) ja tuntuu ettei väriä saa tarpeeks, ja onhan nuo omat meikit aika suttasiaki välillä :D Vai onko luomivärien laadusta kii. Ois kiva tietää esim millä kuvan meikki on saatu noin upeeks!? :)

Mirka kirjoitti...

No tota noin :) Mulla on käytössä Riitta Vaaran siveltimet, mutta kyllä tää esim. H&M:n tai muilla halppissiveltimilläkin onnistuu. Luultavasti tekniikassa on jotain onkelmaa.

Elikkä ensinnäkin pohjusta luomet hyvin. Laita pohjustustuote (esim. Lumenelta), vaaleaa peitevoidetta ja puuteria luomille. Levitä koko luomelle vaalea luomiväri. Sitte lähe tummentamaan. Esim. tossa meikissä laitoin ensin tota turkoosia puoleen väliin asti. Sitte lisäsin mustan ulkonurkkaan ja vasta lopuksi lisäsin ton violetin siihen päällä.

Luomiväri kannattaa levittää aina painelemalla ja ottaa sitte puhdas häivytyssivellin ja häivyttää sillä. Sitte lisää rajaus (jos kajaali, niin kiinnitä mustalla luomivärillä). Jos musta luomiväri näyttää vieläki tuolla ulkonurkassa liian vaaleelta, niin ota vaikka huulikiiltoa kädelle ja sekota siihen mustaa luomiväriä, että siitä tulee "tahmeaa". Levitä sitä sinne ulkonurkkaan ja kiinnitä vielä pelkällä luomivärillä siihen päälle :)

Luomivärien laatu on vähä niin ja näin. Se ihan riippuu. Joistaki halppisluomiväreistä voi tulla hyväkin pigmentti. Halpoja ihan hyviä vois olla vaikka Seppäläsä Wet n Wild, Kicksin Viva La Vida tai ihan H&M ja Ginan (uudet) meikit :)

Tuohon mun meikkiin oon käyttäny Coastal Scentsin palettia ja Wet n Wildin violettia :) Tummuutta tuo tietysti Joe Blascon rajaus häivytettynä mustalla luomivärillä :)