lauantaina, huhtikuuta 07, 2012

Lempi tv-sarjoja

Me Janin kanssa seurataan kyllä tosi paljo eri sarjoja. Meidän suorastaan pitää keksimällä keksiä aina seuraava sarja, ku ollaan jostaki katottu jo kaikki tuottikset tai sitte odotetaan kokoajan millon jenkeistä tulis uus jakso :) Nää ei oo missään paremmuus järjestyksessä :D Tässäpä kuitenki jotain mitä me ollaan seurattu:

Löydettiin tää sarja ihan vasta ja katottiin aika nopeesti se viis tuotantokautta. Sarjassa on kokoajan pieni juoni, mutta tavallaan joka jakso on kuitenki "oma jaksonsa". Kertoo nörttipojasta, jonka päähän latautuu valtion salaisuudet ja se näkee niistä aina "välähdyksiä". Tuo tyttö on agentti, joka suojelee tuota Chuckia ja rakastuu siihen. 
 Desperate Housewivesia ei varmana tarvi mitenkään esitellä, ku se on kaikille tuttu. Ollaan katottu kans tätä nyt jenkkien tahtiin ja viimesiä viedään :(
 Dexteriä ollaan katottu kans kaikki tuotantokaudet ja se on ehdottomasti paras sarja ikinä. Kuudes tuottis loppu tosi äkkiä ja nyt ootellaan uutta matskua :)
 Game of Thrones on ihan mahtava sarja. Toista tuottista joutu odottaan aika kauan ja nyt ollaan onnellisia, ku se alko :))
 Modern family on kans parhaita sarjoja mitä ollaan ikinä katottu. Jani nauraa aina välillä ääneen noille jutuille. Tää on kyllä parasta viihdettä hahah :D Phil ja Cam rules! Tääki onneksi näkyy vielä :) Nyt on kuitenki jonku sortin tauko meneillään..
 Uus tuttavuus oli tää New girl, joka näkyy telkkaristakin. Ihan huippu sarja ja näillekki jutuille saa välillä nauraa hulluna. Sanoisinko, että hyvänmielen sarja :)
 Breaking Bad on kans parhaimpia sarjoja mitä ollaan katottu. Se kertoo tosta vanhemmasta kemianopesta, jolle todetaan syöpä ja se sitte pistää vähä kaiken ranttaliksi ja alkaa keittään metamfetamiinia ton nuoremman Jessen kans. Kaikki tuottikset katottu ja toivottavasti tulee lisää :)
 Mentalistiakaan tuskin tarvii kellekkään esitellä. Se on sellanen perussarja, jota katellaan kans ku sitä vaan tuleepi.
 Sons of anarchy on kans aivan huippu sarja. Jax on mun aviomiesehdokas #2. Heti Janin jälkeen ;) Kertoo tosta motskarijengistä! Kaikki tuottikset katottu ja toivottavasti tulee lisää tätä myös.
Lisäksi katotaan American Idolia jenkkien tahtiin ja X factoreita yms. Ja tietysti aina Salatut elämät ;D On meillä muutaki elämää, ku nää sarjat, vaikka tää tällasen käsityksen antaakin hah!

Nyt on tosiaan sarjat aika vähissä taas.
Olisko hyviä ehdotuksia seuraavasta sarjasta?

Mirka

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en malta odottaa että Dexteristä tulee seuraava tuotantokausi!! :D Jäi niin jännään paikkaan!

Mirka kirjoitti...

niimpä:D ja niin kauan pitää aina oottaa :P

Maiju kirjoitti...

kahtokaa how i met your mother :) se on ihan huippu :D

Mirka kirjoitti...

olemma kattonu sitä kyllä kans aina välillä.. :)

Elinabeth kirjoitti...

cougar town, two and a half men, gilmore girls, 2 broke girls, will&grace - - itse olen kolunnut nuo läpi :-)

Mirka kirjoitti...

jeps! osaa noista ollaan katottukin jo:)