torstaina, huhtikuuta 19, 2012

perhonen

Meillä oli eilen koulussa ehostusta. Tein aamulla Saaralle juhlameikin, josta tulee myöhemmin kuvaa. Sitte ennen ruokkista Jessika kysy, et voisinko nopeesti tehä sille töihin silmämeikin ja se sitte ite laitto huulipunan + muuta. Jessika halus oikeen överisti kaikkia värejä, mutta harmi ettei tässä kuvassa oikeen erotu ku tuo fuksia ja ehkä vähä keltanen :D Muita kuvia mulla ei tosiaan oo, ku sain tän vaan Jessikalta :) Mutta tossa oli fuksiaa, keltasta, turkoosia ja mustaa.. Se turkoosi oli tossa fuksian ja mustan välissä häivytettynä ehkä enempi tohon mustan päälle..ja tossa alarajassakin oli turkoosia. En kyllä tiiä miksei se näy tässä kuvassa :) Mulla tulee jotenki perhonen (?) mieleen tosta Jessikan meikistä. En tiiä, oon varmaan jotenki sekasin, mutta kuitenki :D 

Sitte ruokailun jälkeen Anna teki mulle meikin ja meninki sit kaupungille. Kävin ostamassa portfoliokansion ja Hansun kans kahvilla! Sitte tulinki kotiin ja luin monta tuntia pääsykokeisiin. Katoin salkkarit ja sitte tota Iholla-sarjaa netistä.. Sitte taisinki mennä nukkumaan. Jani tulee tänään kotiin! Ihan huippua. On jo ihan kamala ikävä.

p.s essee kirjottamatta. palautus perjantaina. portfolion tekstiosuus kirjottamatta. palautus viikon päästä. et ollu yhdelläkään amk-luennolla tällä viikolla. hyvä mirka!

Ei kommentteja: