lauantaina, huhtikuuta 21, 2012

Next time I'll be braver, I'll be my own savior. Standing on my own feet

Hyvää viikonloppua! Meillä tää viikonloppu menee jälleen kerran kotona. Tehdään hyviä ruokia, katotaan sarjoja ja mun pitäis tehdä koulujuttuja. Tosiaan se portfolion palautus on tossa keskiviikkona, ku on ehostuksen näyttö.. Ja pitäis vielä keretä tulostaa nuo tekstisivut.. No, ei jaksa ottaa stressiä. Ainut stressi mulla oikeestaan on tossa pääsykokeissa. 

Torstaina meillä oli aamulla koulussa ryhmänohjaajan tunti ja sen jälkeen juteltiin ehostuksen näytöstä. Kävin tossa välissä hammaslääkärillä näyttämässä tätä mun leukaa, joka on jääny jotenki jumiin. Se kerto, että aletaan hoitamaan tätä, koska tää ei todellakaan oo kunnossa. Puol yks meillä alko asiakaspalvelu, mutta mulla ei ollu asiakasta, koska jouduin lähtemään kokoukseen. Sitte meninki koulun jälkeen Saaralle ja Jani piti hakea joskus kahdeksan aikaan sitte kotiin.

Eilen me tehtiin koulussa kosteuttavia vartalohoitoja. Melkeen nukahin :) Koulun jälkeen mentiin Janin kans käymään ruokakaupassa ja sitte tultiinki kotiin. Tänään nukuttiin pitkään, katottiin American idolia ja lähettiin käymään kaupungilla. 

Huomenna tulee sitte kuvia siitä Saaran juhlameikistä :) -Mirka 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ai siis miten sun leuka on jumiin jääny? :o

Mirka kirjoitti...

no tossa kuukausi sitten se jotenki meni silleen (sen jälkeen ku hammas otettiin irti tuolta takaa), että sattuu ku suu on tosi isolla auki taikka tekee sivuliikkeen oikeelle. niin se tuolta vasemmalta puolelta on jotenki tuo nivel menny? en oikeen tajunnu, ku se hammaslääkäri selitti. huomenna meen röntgeniin, niin ehkäpä siellä selviää sitte paremmiin :)