sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2012

Pääsiäinen

Pääsiäisloman viimenen lomapäivä onki sitte huomenna :) Aina tää aika vaan menee niin nopeasti.. Tein noi mun ekat ripset Moonalle loppuun, kun koulutuksessa ei kerenny ihan loppuun asti tehdä. Ois voinu vielä enemmänki laittaa kyllä noita ripsejä, mutta ihan tyytyväinen oon ekoiksi ripsiksi.

Torstaina illalla tosiaan tultiin tänne Haaparannan kautta. Mentiin ekaksi Alavieskaan. Perjantaina oltiin meillä ja tein nuo ripset ja yhen portfoliomeikin ja illalla kävin ihanan Ainon kans Ylivieskassa yhillä! Lauantaina olikin virpomispäivä ja Osku tietysti meni virpomaan. Pohjanmaalla on tosiaan tapana virpoa tollon pääsiäislauantaina. Ennen vanhaan uskottiin, että noidat kävi katkasemassa lehmiltä utareiden päät, niin siellä sytytetään isoja kokkoja illalla niitten pelottelemiseksi. Sen takia myös lapset virpoo lauantaina :) Osku oli pupun näkönen kissa :D Niinku se on ollu aika monena vuotena. Se ois välttämättä halunnu olla munamies, mutta ei me sitte annettu sen olla, ku ei kaikki välttis edes katso Putousta.. :D 

Yritin sitte lauantaina päivällä tulostaa sitä mun portfoliota, mutta eihän se onnistunu, ku oli valokuvapaperit ja musteet loppu, niin lähemmä vielä huomenna sitte tulostaan Alavieskaan :) Tultiin tosiaan sitte iltapäivällä tänne Oulaisiin. Eilen oltiin juhlimassa. Mää olin Jennin ja Marin kans ja Jani omien kavereitten. Oli huippua! Täällä oli esiintyässä Tauski!hahah.

Kuuluillaan! Portfoliokuvia tulossa taas piakkoin :) -Mirka

Ei kommentteja: