lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Mennyt vuosi

Vuosi oli erityisen tärkeä ja saavutin mielestäni paljon. Pääsin ylioppilaaksi keväällä, kävin töissä ja pääsin kouluun. Lisäksi muutin Janin kanssa omaan asuntoon Rovaniemelle.



TAMMIKUU

Oli abivuosi, teemapäiviä ja bileitä. 






 


HELMIKUU


Vietin tavallista elämää. Lukio oli lopuillaan ja kirjoituksiin luku alkoi. Penkkareita vietettiin railakkaissa tunnelmissa!




 

 






MAALISKUU

Suurin osa ajasta meni kirjoituksiin lukemisen merkeissä. Kävin kampaajalla ja värjäsin hiukset mustaksi, joissa oli turkoosin värisiä raitoja.




 





HUHTIKUU


Aika meni edelleen kirjotuksiin valmistautuessa. Kävin Salossa ja värjäsin hiukset vaaleemmaksi.









TOUKOKUU


Vietettiin abipileitä ja pääsin ylioppilaaksi.





 

 

 
 

 



KESÄKUU


Kävin töissä kaupassa. Taidettiin ajaa Ikeaan Janin kanssa ekan kerran. Eräästä rakkaasta pienestä tuli enkeli.







HEINÄKUU


Käytiin Ainon kanssa Tampereella muuttamassa sen tavarat. Oli mun pikkusiskon rippijuhlat. Käytiin paljon rannalla ja otettiin aurinkoa.







 

 

 




ELOKUU

Muutettiin Rovaniemelle Janin kanssa. Innostuttiin tekemään ruokaa.



 



 

 

 

 



SYYSKUU

Alotin koulun Rovaniemen ammattikorkeassa. Ostettiin Janin kans Guitar Hero. Käytiin pohjanmaalla kotona. Tutustuttiin Rovaniemeen. Maiju ja Riku kävi meidän luona. Oli kuksajaiset ja kova meno. Kävästiin Riikan kans Napapiirillä.
 




 

 

 

 

 
 
 









 


 


LOKAKUU


Alettiin käymään paljon RoKin peleissä. Menin Marimekolle työharjotteluun. Ostin Marimekon vaatteita. Oli ihana ruska. Oli Emman synttärit ja tehtiin sille hieno kakku. Tuli ensi lumi. Biletettiin paljon koulukavereiden kans. Mun perhe kävi meidän luona Rovaniemellä.





 
 

 

 

 

 
 
 

 
 


MARRASKUU


Käytiin pohjanmaalla. Tehtiin ekat joulutortut. Kävin moikkaamassa mun kummityttöä. Jenni kävi Rovaniemellä. Leikittiin paljon Aksun kanssa. Aloitettiin Riikan kanssa kuntokuuri. Vietettiin pikkujouluja sekä Rovaniemellä että Alavieskassa.




 

 
 
 



 

 

 

 
 
 


JOULUKUU


Laitettiin Janin kans jouluvalot ja poltettiin paljon kynttilöitä. Käytiin pohjanmaalla Jennin YO-juhlissa. Tehtiin Riikan kanssa juustosarvia ja käytiin muutamalla glögillä. Näytin kommandolta -30 asteen pakkasssa. Tehtiin Janin kanssa joulusiivous. Ostin uuden parhaimman pipon. Tultiin jouluksi pohjanmaalle lomailemaan kolmeksi viikoksi. Biletettiin ja urheiltiin.




 
 
 
 

 
 


 


Sellainen oli mun vuosi. 




8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TEE NYT JOTAIN NOILLE SUN KULMAKARVOILLESSSSSSS :------D OIKEESTI, vähän ohuemmat! Ja oon kans sitä mieltä et näyttäsit nätimmältä vähemmän meikin kanssa! KU OOT VARMAAN OIKEESTI IHA LUONNONKAUNIS NI MIKS PITÄÄ MEIKKAA NOIN PALJON AINA!
Muuten ihana blogi ja kiva lukea :-)

Mirka kirjoitti...

Mun mielestä mulla on ihan normaalit kulmakarvat :) ja kyllä nypin niitä. Haluan pitää ne luonnollisena, en pieninä viivoina. Aika jännä, kun oot ensimmäinen joka edes sanoo mun kulmakarvoista mitään pahaa ja vielä anonyyminä.... :)

Meikkaamisesta sitten sen verran, että tykkään siitä. So what vaikka meikkaan enemmän kuin ehkä sinä. On mulle ennenkin siitä sanottu, mutta haluan meikata niin meikkaan :)

Kyllä on silti päiviä, kun en meikkaa ollenkaan. En sillon vaan hirveästi kuvia ota. Eihän kukaan halua, että otetaan kuva, jos omasta mielestä näyttää kamalalta? Nuista kuvista muutamassa mulla on enemmän meikkiä, mutta muutamissa vähemmänkin :) (jos tarkasti katsot, niin yhdessäkin pelkkää ripsaria ja aurinkopuuteria ;))

Ja kiitoksia, kun tykkäät lukea blogia :) Toivottavasti tämän pitkän selostuksenkin jälkeen :)Voin yrittää sun mieleksi ottaa kuvia sillon ku ei oo juuri yhtään meikkiä ;) hehs MUT KULMIKSISTA EN TINGI :D

Anonyymi kirjoitti...

pyllynmarjat, noi kulmikset sopii sulle. Itsekkin pidän mieluummin luonnollisimpia kuin ohuita viivoja!
Ja sitäpaitsi jos meinaa meikata niin sen kuuluu näkyä. Miksi meikata edes vähän jos sitä ei edes huomaa mut olet kuitenki meikannu ja tehny töitä sen eteen. Miksi meikata puoliksi ku se siltikki jää keskeneräisen näköiseksi. Saa sitä olla laamanaamaki jos haluaa, mutta kyllä ihminen saa meikata jos se haluaa kerta. niin.
p.s. Sulla on mielenkiintoinen blogi. tykkään lukea jatka samaan malliin! :)

Anonyymi kirjoitti...

sun kulmakarvoissa ole mitään vikaa :) ja oot todella hyvä meikkaamaan!

black swan kirjoitti...

I see u had a great time... and beautiful make up! great pics:)
visit me:
http://fashionandstreet.blogspot.com/

Mirka kirjoitti...

Anonyymi #1: Hehs. Kiitosta, kun tykkäät lukea mun juttuja :) ja tietty kiva kun oot samaa mieltä mun kanssa :D

Anonyymi #2: Kiitos myös sulle ;)

fashion_chic: Thanks for everything :)

Heidi kirjoitti...

Oi! aivan ihana vuosi ollu sulla!

Mirka kirjoitti...

Voi kiiiiitos :)