keskiviikkona, helmikuuta 20, 2013

Näitä kasvohoitotuotteita käytän tällä hetkellä

Puhdistukseen käytän talvisin puhdistusöljyä, koska se myös kosteuttaa ihoa eikä tuo kiristävää tunnetta muutenki kuivalle iholle. Tää Biodrogan puhdistusöljy on aivan mahtava INCI- listaltaan ja emulgoituu veden kanssa hyvin :) Tää on todella riittoisa ja tää 200ml joka päiväsessä käytössä kestää mulla helposti koko talven. Kun pesen kasvot, nii en tunge tätä mun silmiin, ku on ripsienpidennykset. Poisto kasvoilta pidennysten kanssa onnistuu helpoiten sienillä ja tällöin ei mee tätä öljyä ripsiin :) Suosittelen tätä tuotetta erityisesti talvikäyttöön ja kuivaihoisille! 

Kasvovettä käytän Yon-Kalta, joka pitää itse laimentaa (ammattituote). Sitä löytyy kyllä ihan normaalina kasvovetenäkin valmiiksi laimennettuna :)
Kasvovoiteena mulla on ollut jo aika kauan Yon-Kan Pamplemousse, jossa on aivan ihana sitrusmainen tuoksu. Luonnollinen Yon-Ka käyttää paljon eteerisiä öljyjä, kasviuutteita ja merellisiä ainesosia :) Tää voide riittää mulle hyvin talvella ja kesällä on myös ihanan raikas. Talvella mulla on tämä kuivemman ihon pamplemousse ja kesällä rasvaisemmalle iholle tarkoitettu pamplemousse! Suosittelen tätä voidetta kaikille ja tietysti myös koko sarjaa, jos tykkää tuoksuista!



Oon nyt myös käyttäny satunnaisesti Clarinsin puhdistusgeeliä, kasvovettä ja fluidimaista voidetta. Geeli ei jätä yhtään inhottavan tuntosta ihoa, vaan lähtee hyvin pois. Kasvovesi on ihan perus virkistävän oloinen ja voide imeytyy todella hyvin! Toi voide ei kyllä riitä kuivaihoiselle, että enemmänkin rasvoittuvalle iholle. Tykkään noistakin kyllä todella paljon, että suosittelen kyllä kaikille näitäkin :)
Puhdas nassu ihanan keltasessa valossa :) Tietysti multa löytyy noiden lisäksi joitakin seerumeita, silmänympärysvoiteita, eri puhdistustuotteita, kuorintoja, naamioita... Otin tohon nyt tärkeimmät tällä hetkellä.

Ois kyllä pitäny laittaa tohon vielä Yon-Kan Phyto-Contour- silmänympärysvoide, jota ilman en voi elää :D Siinä on rosmariinia ja se tuoksuukin siinä tosi vahvasti, mutta sillä on aivan järjettömän mahtava virkistävä vaikutus. Aamulla saa silmät kätevästi auki sillä. Se auttaa myös tietysti turvotukseen ja tummiin silmänaluksiin.

Sellaista tällä hetkellä!

-Mirka

Ei kommentteja: