maanantaina, helmikuuta 11, 2013

Weekend

Viikonloppu menikin taas hujauksessa. Tosiaan perjantaina lähettiin päivällä jo ajelemaan ja oltiin hyvissä ajoin perillä. Tietysti tultiin Haaparannan kautta jälleen kerran. Janilla oli illalla harkat ja lupasin tehdä mun kaverille ripset illalla, mutta siirrettiinki se sitte kuiten lauantaille. Sitte lauantaina nukuttiin pitkään ja Jani lähtiki hallille kahden aikoihin. A tuli tänne Janin kotiin samoihin aikoihin ja alettiin tekeen ripsut. Meikkasin sitte vielä A:n ku se oli lähdössä illalla bilettään. 

Meille tuli vähä kiire lähtee Pyhäjoelle Janin peliin ja myöhästyttiin eka erästä ainaki 10min, mutta eipä se haitannu. Lopulta Janin joukkue kuitenki hävis sen pelin, mutta eipä sekään haitannu, ku kyseessä ei ollu mikään ratkaseva peli :) Lähin sitte mun pikkusiskon ja sen poikaystävän kyydillä Alavieskaan suoraan, ku A lähti tosiaan bilettään. Jani tuli sitte myöhemmin autolla perässä Alavieskaan. Käytiin Oskun kans saunassa ja muutenki hengailtiin sen ihanan pikkunöpöläisen kans. 

Sunnuntaina aamusta syötiin laskiaispullia, muffinsseja ja juotiin kaffet porukalla. Sen jälkeen tein mun pikkusiskolle ripset, jotka näkyy tossa kuvassa ja äitille kans. Tietty värjäsin niiltä myös kulmat, niin on naisulaiset nyt kuosissa! Äiti oli tehny myös ruokaa, niin syötiin hyvin, kävästiin mun pikkuveljellä Samulla moikkaan niitten koiraa ja hakee kovo ja lähettiin sitten ajeleen :) Sellanen viikonloppu tällä kertaa; aika samanlainen ku ennenkin :D

-Mirka

Ei kommentteja: