maanantaina, tammikuuta 31, 2011

Uutta kasvojenhoidossa

Tilasin muutama viikko sitten Biorogalta tuotteita kasvojenhoitoon sekä sain Aquatonalen syväpuhdistavan naamion. Nyt oon pessyt kasvoja päivittäin Biodrogan puhdistusmaidolla ja kasvovedellä. Tietysti näiden lisäksi me ollaan tehty koulussa viikottain vähintään yksi kasvohoito/puhdistus. Mun iho todellakin on nyt tasaisempi ja epäpuhtaudet on vähentyny huomattavasti :)
Biodrogalla on myös tuo mahtis AHA-kuorinta, joka on siis entsymaattinen ja sisältää myös vähän rakeita. Tulee todella sileä iho sen jälkeen. Hunajanaamio on todella kosteuttava ja voidemainen koostumukseltaan (voisi jättää jopa yöksi "imeytymään"..) ja siksi aivan ihana. Tuo syväpuhdistava Aquatonalelta on hyvä epäpuhtauksille. Se pukkaa heti paljon epäpuhtauksia ulos ihosta. Mun iholle paras yhdistelmä olis varmasti T-alueelle syväpuhdistava ja muualle kosteuttava hunajanaamio :)
Nyt olen tehny Aquatonale-tilauksen ja tuotteiden pitäis saapua tällä viikolla. Ootan innolla, että saan kokeilla mitä niillä tuotteilla saa aikaan. Me ollaan koulussa käytetty paljon Aquatonalea ja oon tykänny ihan sikana niistä. 

Elikkä periaatteessa nykyään pesen iltaisin kasvot niin, että otan puhdistusmaitoa kätösiin ja pyörittelen sen kasvoille. Otan hanasta vähän vettä käsiin ja jatkan pyörittelyä. Kun näyttää siltä, että kaikki meikki on irronnut, pesen kasvot. Seuraavaksi otan vanulapun, käytän sitä hanan alla ja puristan enimmät vedet pois ja laitan siihen tilkan kasvovettä. Pyyhin vanulapulla kasvot, kaulan ja dekolteen kauttaaltaan. Kun iho on vielä kostea kasvovedestä, otan voiteen ja levitän sen kasvoille, kaulaan ja dekolteelle. Näin se imeytyy paremmin (huomaatte tämän varmasti, kun teette niin). Aamuisin kiireessä yleensä pyyhin kasvot kasvovedellä ja laitan voiteen.  

Mirka

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eiks se just oo vähän niin et yöksi ei kannattais laittaa mtn paksuja voiteita ku yön aikana ku nukkuu ni iho ite tekee "korjauksia". Ja sul on varmaan tosi pienet ihohuokoset ja muutenkin hyvä iho ku noin vähällä hoitamisella pärjäät? :D nimim. mustapäät ikuinen ongelma

Mirka kirjoitti...

No yöksi sä laitat sun iholle sopivan yövoiteen..Mun mielestä sillä ei oo väliä millasta se on paksuudeltaan..Aivan mielipide kysymys. Itse tykkään täyteläisestä voiteesta. Se on ihan helppoa, kun käy ihoanalyysissä. Jos sulla on paljon epäpuhtauksia suurimmassa osassa kasvoja ja laajentuneet ihohuokoset niin käytät varmasti seka/rasvaisen ihon tuotteita?.. tai sitten akne tuotteita :) En tosiaan tiedä millanen sun iho on... Käythän kosmetologilla kasvohoidossa?

Mulla on nimenomaan laajentuneet ihohuokoset varsinkin T- alueella :) Ja tuo hoitaminen on ihan perushoitamista.. Mitenhän sä itse hoidat, jos mä hoidan vähän? :D Aamuin ja illoin puhdistan kasvot, käyn joka viikko suunnilleen kasvohoidossa...