maanantaina, tammikuuta 31, 2011

random pics and pappa

 
1. Jani kokkaa as you see 2. Sain maailman parhaan keksi reseptin Sannalta 3 ja 4. Meitsi ja lemppari toppi

Siis äsken, kun tulin jumpasta, meidän pihalla oli papparoinen, joka jutteli meidän naapuri Yn kanssa ja papparoinen huusi minutkin sinne. Hän kerto kuinka tunnin aikana hänen oven lukot oli vaihettu ja nimikylttikin. Lähdettiin sitten katsomaan "hänen" oveaan ja testaamaan jospa siellä asunnossa olisi joku. Ei ollut. Papparoinen valitti edelleen, että hänen on päästävä asuntoonsa.

Mietittiin naapurin kanssa, että miten sille nyt sanois, että et asu täällä. No me sanottiin suoraan, että näyttää siltä ettet asu täällä. Hän väitti kiven kovaa, että asuupas. Me lähdettiin katsomaan viereisistä rapuista ja kerrostaloista, että lukisiko Herran nimeä niissä. Jos hän oli seonnu vain rapusta. Ei löytynyt nimeä.  Oltiin poissa ehkä 3min.. Tultiin takaisin, niin papparoinen oli pimpottanut naapuri Xn ovea, jonka hän tunsi. Tämä naapuri X kertoi sitten meille miehen asuneen täällä monta vuotta sitten ja, että hän muutti jo aikoja sitten muualle.

Ilmeisesti papparoisella oli dementia ja oli unohtanut ettei enää asu täällä. Seuraavaksi hän oli mennyt takaisin "hänen" ovelleen naapuri Xn kanssa ja me naapuri Yn kanssa odotimme alhaalla ja soitimme isännöitsijälle, ja lopulta sitten poliisit paikalle. Kun menin kertomaan ylös, että naapuri Y soitti poliisit ja he tulevat tänne pikinmiten, niin tämä papparoinen istuutui portaalle ja tarrasi kaiteesta kiinni. Hän oli iloinen, että poliisit tulevat selvittämään asian, mutta tästä kerrostalosta hän ei lähde sitten varmasti mihinkään. Poliisit tulivat ja luulivat vanhempaa naapuri Xää kyseiseksi papparoiseksi, kunnes selvitimme väärinkäsityksen :D ja lähettiin ylemmäs kattomaan papparoista, joka oli tarrautunut kaiteeseen kiinni. Poliisit jäivät selvittämään asiaa ja me saatiin poistua paikalta. Myöhemmin katsoin ikkunasta, niin ambulanssikin tuli paikalle :) Varmaan veivät raukan papparoisen oikeaan paikkaan. 

Tälläista tänään. Niin kävin tosiaan jumpassa: Fiestassa. Iha sairaan mukavaa oli! Olin aivan eka kertaa ja tykkään aina tanssillisista tunneista :) Nyt katotaan American Idolssia ja voi herran jumala noita joitakin. Tulee oikeen myötähäpeä. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille :) Jalkahoidon kotiohjeita tulossa varmaankin huomenna! -Mirka

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus! Tykkään muutenkin sun blogista. Nuo keksit näyttää herkuilta, olis kiva saada ohje niihin :p

Jonna kirjoitti...

Haha, voi papparaista :D Laita keksiresepti blogiin? ;)

Mirka kirjoitti...

Anonyymi: Kiitosta! Voin laittaa ohjetta myöhemmin!

Jonna: Niii se oli ihan raukka :( :D jepa ohje tulee myöhemmin!