perjantaina, maaliskuuta 11, 2011

lomalla

Loma on sujunut hyvin, mutta hemmetin nopeasti! Mihin nää päivät menee.. Ylihuomenna pitää jo lähteä takas Rovaniemelle, vaikka sinne kyllä hinku on jo kova :) Ainut haittapuoli siinä on vaan se, että siellä joutuu astumaan siihen karuun arkeen. Maanantaina varmastikkin hirvee häslinki päällä ton ammattikorkean suhteen.. Tiistaina kuvataan Ässälle vähä 2v kuvia ja varmaan amk- juttuja lisää. Keskiviikkona alkaakin sitte jo koulu kummassakin koulussa... Huh.

No mutta tästä lomasta. Jonku verran oon jopa onnistunu ottamaan kuvia! Ihme sinänsä. Loman alkuhan meillä lähti vähä huonosti käyntiin, ku molemmat sairasteli. Matkaan päästiin sitten maanantaina Janin kaverin autolla, joka me tuotiin tänne Oulaisiin. Oli aivan mahtava sää ajella sillon :) Hengailtiin sitte Oulaisissa maanantaista keskiviikkoon. Jani kävi salibandy ja jäkisreeneissä.. Ja mää olin Jennin kanssa oikeestaan kokoajan hahhaa.

Keskiviikkona aamusta lähettiin sitte mun perheen kans mun mummulaan päiväksi tänne Oulaisiin ja sieltä ajeltiin sitten suoraan Alavieskaan. Oltiin sitten nyt perjantaihin asti Alavieskassa. Saavuttiin tässä hetki sitten tänne Oulaisiin, ja täällä on ihan hirveä sää!! Räntäkakkaa sataa vaakasuorassa... Alavieskassa me hengailtiin vähä kaikkien kans ja sitte Samu ja Janette kävi näyttään niitten ihanaa uutta koiranpentua Aavaa.. Se on maailman söpöin! Mun koirakuume ei helpottanu yhtään! Käytiin me muuten eilen myös Ykassa vähä kierteleen kauppoja.. Huomenna aion mennä myös Ykaan käymään Saaran ja Ainon kanssa :) Mukavaa viikonloppua! -Mirka

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

onpas sun hiukset vaalentunu! Nice! I like a lot! En kuitenkaan kiellä sitä tosiasiaa että sulle sopii myös tummat pirun hyvin!
Mulla alkaa tänään hiihtoloma ja suuntaan Turkuun. Kivaa viikonloppua! :)

Veera Eríka Varis kirjoitti...

aivan ihana tuo silmämeikki ! :)

Mirka kirjoitti...

Heidi: No ne on joo vaalentunu! Oon nii pattitilanteessa, ku en tiiä vaalennanko lisää vai vejänkö takasin tummaksii... iik! kivaaa ja huippuuu hiihtolomaa :) mäki haluun turkuun!

Veera: Kiitos paljon :) Mäki tykkään.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä samun ja sen tytön ekalle koiralle tapahtu? Ellikö se oli?

Mirka kirjoitti...

Elli sijoitettiin Samun kaverin perheeseen :)

Anonyymi kirjoitti...

laittasit joskus vähän tummemmat kulmat :)

Mirka kirjoitti...

kulmien tulee olla juurikasvun väriset, jotta ne näyttää luonnollisilta :) mutta toiveesi toteutu, koska värjäsin just kulmat ja ne on nyt vähän tummemmat :)

Heidi kirjoitti...

sinulle on haaste, mikäli et ole tällaista tehnyt. :)

http://facetomorrowtoday.blogspot.com/2011/03/gorgeous-blogger-tunnus.html

Noora kirjoitti...

Heippa! Tulivathan blogistani voittamasi aurinkolasit perille? :)

Mirka kirjoitti...

hei joooooo tuli :) en muistanu ilmottaa!

Noora kirjoitti...

Hyvä juttu, pääasia, että tulivat perille! :)