keskiviikkona, helmikuuta 08, 2012

kaksi viime päivää

Kaks viime päivää on menny koulujuttujen parissa. Lähinnä ammattikorkean parissa siis. Ainoastaan yks kuva on pitäny etsiä kosmetologikouluun, ku meillä on tänään trendimeikkejä koulussa. Oon tehny tota temperamentti-opintojaksoa, mistä näkyy kuvakin ja sitte ruotsia! Ihan mukavaa puuhaa ja mielenkiintoista :) 

Sunnuntaina oli herkkupäivä ja Runebergin päivä, niin tehtiin tollasia muffinsseja. Jani ei tykkää Runebergin tortuista :D Mun suurinta herkkua tällä hetkellä on suolapähkinät nam. Lisäks me ollaan hirveiden pähkäilyjen kautta nyt löydetty uus sarja, jota seurata: Chuck ja ihan hyvältä vaikuttaa :) Meille saa ehdottaa sarjoja, jos joku on tosi hyvä! 
Tällä viikolla meillä on koulussa taas tosi rento viikko, kuten huomaatte tosta mun kalenterista.. Keskiviikkona ehostusta ja torstaina koulutus. Perjantaina ei olekaan koulua ollenkaan, joten pääsee mukavasti lähtemään sitte Pohjanmaalle ajoissa! Lauantaina Janskulla onkin sitte peli. Eipäs tässä muuta, kuuluillaan!  

Jos haluatte jotain toivepostauksia, niin saatampas ne toteuttaa ens viikolla ;) Ehdottakaa tähän, jos tulee jotain mieleen. -Mirka

Ei kommentteja: